https://i.hizliresim.com/f79ayn2.png
Printable View
Son iki haftanın alıcıları info ve bofa bugun sözde çaktırmadan hisseyi aşağıya basmadan satıştalar.
kapanışta sert düşüş yada yükseliş gelebilir.
ytd
Günlük al-sat imkanı vermediler onları kapanışta döktüler. YTD
10,46 dan da 10,23 e.....bu hisseye her hareket mübah.....:drunk::drunk::plc::plc::vk:..Başındaki adam saplantılı bir kere...KY ye takıntılı..her daim ufak hesap peşinde...:kmk::notr:
Adam da geniş marjlı günlük fiyat dalgalandırma korkusu başladı her nedense...
bofa ve osmanlı sata sata bitiremedi,elden ele dolaşıyor lotlar
Bir süre buradayız.
10dan kalkan 28 olur.
Örnekleri çok. Alka son örneği.
En son sahol yola çıktı.
SM-J415F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ağzınızdan bal damlıyor hemşehrim [emoji846]Bu ortamda düzeltme biter sandım, takasa baktım, + 90 binde dengesi.
Vay çakallar vaaaayy
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
GOZDE alım seviyesine geldi bence ,almaya başladım, tabiki asla yatırım tavsiyesi değildir.
Allah bunların canını alsın sürüm sürüm sürünsünler hastalıktan.Şerefini s.tigimin p.çleri
Sirf bu yil endeksten %25 fark yedi..tam manbo jambo kagidi..su an 12.5 olmaliydi minimum..52 haftalikta fark %32.5..Bu MU dan hayir beklemeyin..5 para etmez bir adam ve tahtada corba parasina islem yapiyor..bide TR nin en zengin adami demezler mi..TR nin ozeti aslinda..paranin kimde oldugu belli
Sent from my iPhone using Tapatalk
*şok üstünde hükümet baskısı malum serbest piyasa şuan işlemiyor ve bu sebeple iskontolu bu sene ciro patlamasın maalesef kar patlamasına dönüşmeyecek,abartmadan yazıyorum 50 milyar yakın ciro beklentim var
**polinas petrol artışından olumlu etkilenmiştir özellikle 4. dönem 2021 ve 1. dönem 2022 çook iyi kar elde etmiştir,bu sene satılma mevzu olmasa yüksek temettü beklerdim 200-300 milyon gibi
***derby sermaye gerekli ve traş makinalarının ömürleri ve kullanımı çok gelişti fiyatlar ucuzladı herkes alabiliyor , bence geleceği yok çıkış yapılmalı
****penta dan bedelsiz beklerdim en kötü hisse senedi ihraç priminin bir kısmını bedelsiz olarak vermesini beklerdim açıkçası hayal kırıklığı yarattı firma usd bilanço tuttuğundan zarar açıkladı normalde 300 civarı kar yaptı +++
*****türkiye finans kar rekoru kıracak (tüm bankacılık sektörü)
******flo en iyi yönetilen şirket yakında pazaryeri olacak (trendyol-hepsiburda gibi)
*******makinatakım zaman harcamam bile zarar
**karın çoğu fiktif pentadan geliyor defter değeri aldatıcı sonuçlar verebilir , ayrıca şirkete direk temettü geliri bu sene gelmeyecek gibi duruyor
genel yönetim gider ve finansman gideri ile sene içinde satış olmazsa borç biraz daha yükselecek yüksekenflasyonist ortamda borçlu şirketler olumlu ayrışmalı özellikle gözde solo borcu yüksek kısmı tl iken ama iştirakler durumunu bilmiyorum
9.70 altı her rakam suni burada ytd
Bugün saat 15.00 de genel kurul var.
Forumu geriye doğru okuyarak bir iki ciddi şikayet bulsam da genel kurulda söylesem dedim.
Ama kağıdın neden hızlı gitmiyorsun haricinde bir şikayete rastlamadım.
RED oyları vererek izleyelim bakalım . Şapkadan ne çıkacak.
Neden yatırımcıya düşman gözüyle bakıldığını,Ülker grubu hakkındak kotu imajın kendilerine söylenmesini,bedelsizi geçtim neden hiç Temettü bile vermediklerini LÜTFEN sorarmisinizSM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
25 dakikada biten yalap şalap bir genel kurul.
Bukadar şirket genel kuruluna katıldım böylesini hiç görmedim.
Kabul edenler etmeyenler hızı ile Oyları bile sayısı ile söylemediler.
İşte borsada ki kurallar burda devreye giriyor.
f/k sı, karı, cirosu önemli değil. önce ortağı olacağınız şirketin etkin sahibi güvenilir olacak. Ortaklarını soyma çabasında olmayacak. Gerisi hikaye.
Gün içi yükselt en düşükten kapat.. bu döngü bir kaç yükseliş günü hariç hergün geçerli. Genel Kurul ve alınan rutin kararlar tam bir hayal kırıklığı.. geleceğe ait bir vizyon sunulmamış.. yazık o halde niye borsaya açıldın kendi çöplüğünde kendi çapında ötüp dursaydın..
Ülker grubu temettü vermeyerek para kazandığını sanıyor, aslında kaybediyor farkında değil,ah bu pinti tarikçiler ahhh
Size iyi bir haber vereyim;)..bugun ciddi oranda azaltiyorum..lot sayan çakallar götürür artik hisseyi[emoji3526]..%33 gibi tasimaya devam edecegim bu operasyon sonrasi..kesin süre fiyata bagli ama kararim kesin..umarim tahtanin önü açilir..iyi bayramlar
Karından bir fayda görmedik belki zararından görürüz :)
Taban yaptirmasalar bari,,,,,
Şu halimize bak ,tam kucağa oturmuşuz ,adamın keyfini bekliyoruz,
Hiç kimse hiçbir şey bilmiyor seans açılınca ne olacağına dair.
Bunlar zarar geleceğini biliyorlardı, o zaman neden 9.47 den 69 a çekti ?
Neden günlükte % 30 civarı para girişi oldu ?
İnanılmaz derecede tersteyim,ekrandan uzak kalmak lazım bir süre kendi adıma ytd.
Yarin toparlar..bunlar hep dökmek icin bahane..yuksek fiktif karlarda nasil aska gelmemek gerekiyorsa zararda da panige gerek yok..1/3 satmistim..gene 9.7-10 bandina gelir onumuzdeki gunlerde..baska sansi yok..ytdegildir
Bilanço oyunu,3 aylık silkeleme bilançosu açıklayan aççc gözlü sahip biraz daha dökme oyunu oynamak istemiş,bakalım başarılıolucak mı..
Ah gözde vah gözde, her türlü pustluk sende olsa da sen yine de gözdemizsin...
F/K : 0.49
PD/DD :0,32
DEFTER DEGERİ : 28,31
ANLIK FIYAT : 9.12
Vay anasını sayın seyirciler...
SM-A107F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Takaslarda %70 hisse ünlü menkulde ve patronun görünüyor. Şimdi gitseniz patrona ,senin paraya ihtiyacın varmış şu elindekileri hisse başına 10 tl den bana ver deseniz, sizi kovar. Teklifi 12 tl yapsanız güler cevap bile vermez. Hadi hadi 15 deseniz oturacak sandalye bile göstermez.. Sizin ciddi alıcı olduğunuzu ve teklifi değerlendirmeye değer bulması için en az 30-35 aralığı teklif etmeniz gerekir. O teklife bile evet deme ihtimali oldukça düşüktür.. Mal varlıkları ile komik değerden işlem gören bir bahtsız bedevi...
Asıl mesele de bu zaten,adamın para sorunu yok zibille mevcut.Hal böyle olunca ister 2 tl olsun ister 100 tl umrunda mı?Paraya tamah edecek ki zaman zaman spekülatif hareket etsin ama hiç oralı değil.Vur patlasın çal oynasın devam.Olan bizim gibi umut bağlayan garibanın parasına oluyor.Erken stop olamamanın cezasını çekiyoruz.
" Murat Ülker fetö den tutuklanmış, Gozdeye devlet el koymus " gibi mal sattılar son 2 gündür.
10.77 den 8.97 ye çok sağlam bastılar.
Aksine ben de tarihi zirveme ulaştım gözde alarak.
Fortune favors the brave, der kızıl gotlu ingilizler.
Ben de destek atacağım yarın ve sonrası basar ise.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hayatımın en kötü günlerini yaşatıyor orspu çocukları ya,böyle rezil edilmezki insan.Şu son 10 günde sövdüğüm kadar küfür etmemişimdir hiç daha önce... Dayanılacak gibi değil ne yapacağım bilmiyorum.
1. destek 8,70,,,,,2. si 8,40
9 un üstüne sonrada 9,16 nın üstüne atması lazım.
yoksa ...