Allah rahmet Eyler İnşallah. geride kalanlara da sabır versin.
Printable View
https://mobile.twitter.com/eozpeynir...76478653390850
Conversation
Emre Özpeynirci
@eozpeynirci
ŞokDouble exclamation mark
Otomotiv Yetkili Satıcıları (OYDER) Başkanı Murat Şahsuvaroğlu’nun Ford bayiliği düşülürken, tüzük gereği başkanlığı da sona erecek.
Ford Otosan’da yaşanan ve yargıya intikal eden usülsüzlüğe bağlı olduğu iddia ediliyor.
Şu an OYDER YK olağanüstü toplantı halinde.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Fed Başkanı Powell:
- Hedeflerimize ulaşma sözümüze güçlü şekilde bağlıyız
- Hedeflerimize ulaşmanın halen çok uzağındayız
- İstihdamda artış beklemek için güçlü gerekçeler var
Powell:
- Enflasyon yüzde 2'nin altında ve baz etkisi ile yükselecek
- Enflasyonda artışın tek seferlik olması daha yüksek ihtimal
- Maksimum istihdam hedefine ulaşmak biraz zaman alacak
Fed Başkanı Powell:
- ABD halen 10 milyon istihdam kaybetmiş durumda
- Ekonomide toparlanma ileenflasyonda da yukarı yönlü hareket göreceğiz
Powell:
- 2021 yılında maksimum istihdam hedefine ulaşmamız muhtemel değil
- Finansal piyasalarda düzensiz koşullardan rahatsız oluruz (tahvil faizlerindeki artışı kastediyor)
Fed Başkanı Powell:
- Enflasyon hedefimize ulaşmak için araçlarımızı kullanacağız
- İşçi ücretlerinin artmasını istiyoruz
- Maksimum istihdam için standartlarımız yüksek
Powell:
- Tahvil faiz artışları dikkatimi çekti
- Finansal piyasalarda spesifik bir oran değerlendirmesi yapmayacağım
- Şartlar sağlanana kadar faiz artırmayacağız
Fed Başkanı Powell:
- Finansal koşulların sıkılaşması bizi rahatsız eder
- Enflasyonda geçici artış görmemiz halinde sabırlı olacağımızı düşünüyorum
- Niceliksel gevşetme programında değişiklik hedeflere doğru ve etkili bir ilerleme gerektirir, bu da zaman alacak
US10Y, DXY, Ons Altın hareketlendi yine...
Yarın borsa salhaneye döner.
Ons < 1700$
1670 lerden bir teper sanki..
Yahu bu nasıl iştir,uyuz eşekler küheylan fiyatına gidiyor,arap atlarına fiyat veren yok.Zararda olduğu için fiyat kazanç oranı hesaplanamıyan,özsermaye negatifte ,sürekli zarar eden şirketler bir yılda on katına yirmi katına gitti ,dünyanın parası basıldı altındır gümüştür hala gözü toprağa bakıyor.Cidden finans işinde olayı hiç anlamadan sade grafiklere bakarak hareket etmek daha mı doğru ne.Çıkıyorsa al,iniyorsa sat,temeli ne olursa olsun demek mi lazımmış bilemedim ki.Finansal okuryazarlık deyip diyorlar,milletin yarısı bildiğin ortalama işletme maliye mezununu cebinden çıkaracak kadar ekonomi öğrendi,hala ekonomik mantığın gerektirdiği işlerden para kazanılmıyor,e o zaman ekonomik cahillik daha iyi.
Allahtan eski dost dolar TL paritesi var,o maşallah ,az bişi bekle asla can sıkmaz,cebine paranı fazlasıyla koyar.
Ons 2100 olsa alalımmı derler 1700 e düşmüş kimsenin umrunda olmaz. Bitcoin patladığında çıkan para nereye gidecek merak ediyorum
7,51,,,,,,,,
Bitcoin patladığında oradan bir para çıkacak mı asıl soru bu olmalı. Yahu biz buna niye para verdik bu ne işe yarıyor ki şeklinde bir aydınlanma ve düşüş paniğinde alıcı olmayan piyasada ürünün bir değeri olmaz. Geçmişteki çılgınlıklar gibi bir son bekliyorum orda hayırlısı. Mesela ben de soyadımla bir coin çıkartayım diyorum. Coin miktarını da sülalede her doğan çocuk kadar artıracağım. Mis gibi belli limitleri olan coin, bakarsınız tutar. Bizim sülale de kıymete biner 😀
7,55,,,,,,
Dolar/TL 7.5560
Bakın kimse böyle saymıyor niyeyse, biri bir şekilde saydı mı herkes onun peşine...(kompleks sayım)
Alın siz bütün dalgaları zigzag ve double zigzag olan bir expanding diyagonal, hedef 1660-80 oraları..hassas ölçüm de yapılır.
Doğruysa fena teper..
https://www.tradingview.com/x/GZHhWr7n/
Bu da olsa olsa bir diyagonaldir başka açıklama alternatif yok gibi, zirveyi geçerse yardırır...YTD
https://www.tradingview.com/x/ZnUtm8p0/
bu swapcı yabancıların stopları nerede acaba. çalışırsa şeye kadar gider.
Ahahha
Usd/try 7,5833
Dow paraşütsüz düşüyor.
Uhh Nasd** da paraşüt açmamış...
Noluyo yaw, bir şey mi oldu da duymadık...gelişme???