Bankadan para mı alıyoruz sanki:evil:, maaş yatınca ordan eft yap kredi kartı öde, kredi öde, dersane taksidi eft yap,biraz yatırım hesabına yatır falan filan ... her şey dijital oldu. Sadece pazar parası çekiyorum :oleyo:
Printable View
8.3324 değişim %15.42
Allah o günleri göstermesin. İntiharlar bunalımlar vs. Sabah düşer diye ümit ediyorum.
8 veya 7.90 tereddüt etmeden satarım. Umrumda olmaz bence 8.25 abartılı sığ işlemler
Hatta şu an emeklilik fonlarında varsa dolar altın onları bile satışla koyacağım. 8 üstü
kalması zor %19 faiz varken. Londra çıldırmışsa tabii sağlık olsun patron onlar. İstediklerini
yaparlar. Bu sefer hiç kızmıyorum onlara adamlarda haklı...
Dünyada, aşılamada yavaşlama ve aşı üretiminde sıkıntı var.
Bizde de vaka rakamları epey arttı
Dünyada yine kapanmalar başladı..
Aşı, ilaç tedirginliği var..
İngiltere, Fransa, Hollanda, İtalya da kapanmalar, ve prorestolar var..
Kapanmalar yüzünden
Çip, mikroçip üretimi aksıyor..
Araba fabrikaları üretim durduruyor, Elektronik cihaz üretiminde sıkıntı var...
Dünya insanları olarak;
Aşı ve ilaca ek olarak şimdi de
Çip, mikroçip sorunumuz oldu
Biden; Putine demediğini bırakmadı..
Orda çarşı pazar ayrı karışık..
Ukraynada halk sokaklarda, Kendi CB ofislerini ateşe vermişler..
Bizde, MB Başkanı değişti
İstanbul sözleşmesinden çıktık..
Var oğlu var...
2021 de 2020 den hiç bir noksanı yok maalesef..
Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Ülkeye fon girişide olabilir,bi arkadaşımız yazmıştı.Bu adamların her şeyi planlı ,o kadar şorttan ve dolar longtan dayak yedimki artık bunların yapyığı hamlelerin boş olmadığını biliyorum.
Akıllıca olan,1. Seans açılışı bir bahaneyle yapmamak
Bilgisayar arızası falan..
Ya da mücbir sebep, olağanüstü durum..
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Desen ki gece biri almış mühürü benim haberim yoktu tatildeydim. Yine de yemez pazar günü düzelmesi gerekirdi. Bunlar bu kadar faize dünya çıldırır gelir dedi. Şimdi ipin ucu kaçtı nereye ne kadar girer bilinmez kaybolan güven zor kazanılır. Hadi bakan yapacaktın yav görevden almayıp Naci Agbal Hazine ve maliye bakanı desen yine sıkıntı olmazdı.
Yabancı bu kur dan bu faize balıklama atlar mi Abd den bir şey gelmeden İngiliz niye atlasin
Açsın bakalım dolar 8 üstü de şort açayım.
Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Endeks bazlı devre kesiciyi şu anki görüntüye bakınca yarın ilk kez yaşayacağız gibi duruyor ..
Arkadaşlar sakin olun , bende hissedeyım sakın panik satış vermeyin.En geç öğleden sonra düzelir.Siz panik yaparsanız spekler nasıl olsa geliyor diye aşağı çekerler.Dünyada sorun yoksa hiç bir şey olmaz ,lokal der geçerler.önemli olan DOW vadeli.
aklıma gelmişken
bir konuyu da belirtmek isterim. Genelde böyle günlerde ne hikmet ise banka sisteminde teknik arza oluyor. elektirik gidiyor, internet gidiyor.....vsvs İnşallah olmaz. İşlemlerinizi sorunsuzca yapabilirsiniz.
Geçmişte yaşanalar muhakkak olmuştur.
sen yıl 1960 sandın.hetkedin cebinde akıllı telefon var.dagdaki çobanin
sabah ilk işi gazete,köse yazarı okumak.hepsinin sosyal medyası var.siyasi pek çok paylaşım var
Forex te çok kötü oldu. Teminatlar eksiye döndü terste olanlar için. Sadece müşteri değil kurumlar da sıkıntıya girer
10 ağustos 2018 de 5,53 ten 6,80 e gitmiş 1 günde...ne yapıyor? %20 üstü prim mi? o zaman şimdi iyiyiz yahu...hepi topu %14,14 primli...
Minareyi çalan kılıfını uydurur. Onlarda piyasanın karışmasına oynuyor zaten akli selim kimse normal göremez. Kasıtlı ve bilinçli dolar yükseltme hareketi belki 9 lardan yüklü DTH bozulur hesabını yapıyorlar her neyse ama bizim insanımız yani faize bulasmayan kesim genelde ya dolar ya altından vazgeçmez. Bozmaz bozmaz bozmaz....
Borsayı açık tutarsa,, sabah
Açılışta vadeliler%-5 çarpıp,
Devre kesecek, diye biliyorum..
Sonra sittin saat açmayacak..
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eur usd ve gbp usd pariteleri de aşağı gapli açtı
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Demokrasi zaten yok ki, hiç olmadı...
George Orwell' ın çok sevdiğim bir romanı olan "1984" de... "Cehalet güçtür" der...
Tüm iktidarlar için böyledir..Halk ne kadar "cahil" bırakılırsa o kadar büyük bir güce sahip olursunuz..
Düşünmeyen, sorgulamayan, okumayan bir kitle sizin en büyük gücünüzdür, iktidarda istediğiniz kadar kalıp istediğinizi yapabilirsiniz...
Bizim en büyük eksiğimiz insanlarımızı gereken eğitim ve kültür seviyesine kavuşturamamış olmamız, ne yazık ki...
https://twitter.com/sadevatandasyt/s...93663063306240
Bunun gibi çok örnek var ne yazık ki...
Ve açıkcası ülkem adına üzülüyorum...Kimi desteklediği çok önemli değil, aynı şekilde olup farklı fraksiyonları destekleyenlerde de körü körüne bağlılık var ne yazık ki..
Not: Burada "cahil" kelimesi kimseyi kötülemek ve küçük görmek adına kullanılmamıştır...Ve alıntı yaptığınız mesajdaki söylem benim açımdan da kabul edilebilir değil..
Murat sağman ilk defa yabancınin bu kadar kızgın olduğunu gördüm diyor
Piyasa güvene bağlıdır. Güven yoksa %100faiz verseniz yine gelmezler.
Zaten ülkenin yarısının güven sorunu vardı.
Seçime kadar bu kriz artarak devam eder.
Bu sistem çok sorunlu siyasi açıdan.
Ziktiri poktan radikal bir partinin bile %1 oyu var diye ona yanaşıyorlar onun her dediği yapılıyor.
Makul olanın sözü geçmiyor.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Anında fx hesabı açıp şu anda yapabilirsiniz. Sabahı beklemeye gerek yok.
8.37den 7.64 e düştü anlık. Birileri servet yaptı yine.
Ustam ben sadece siyasetin bu kadar tıkandığı bir döneme girdiğimizi farklı görüşte olan kişilerin birbirine hiç saygısı kalmadığı bir dönemden rahatsızım benim içinde değer yargılarıma dokunulmadığı sürece her görüşe saygım var herkesinde olması lazım alıntı yapılan sizin mesajınızmı anlamadım ama orada kastedilen cahil kelimesi ne anlamdadır.
Bari insan şu kararı hafta içi alır, hafta sonumuz da mahvoldu , yeter bi huzur verin emenike
Foreks trader mobile uygulamadan takip ediyorum
Dedim yarin fx firmaları arar bircogunuzu yeni musteri ararlar zaten simdinbile hesabı kapanan çok vardır. Boyle bir ülkede asla parani kaldıraçlı piyasaya hapsetmeyeceksin belki paranın %10 ile olabilir..