Sn.kazanckapisi kıymetli bilgiler için teşekkür ederiz.
Printable View
Sn.kazanckapisi kıymetli bilgiler için teşekkür ederiz.
Ne kadar baskı o kadar ekmek..
MIATK
Mia Teknoloji/Ünal: 2024 yılında karımızın büyük çoğunluğunu GES tarafında şekillendireceğiz- Ekotürk TV
Mia Teknoloji/Ünal: Sağlık yatırımlarımız ilk önce Kuzey Amerika bölgesinde geliştirilip satılacak - Ekotürk TV
Mia Teknoloji/Ünal: 2024'te GES yatırımı ve sonrasında Çinli bir firma ile anlaşma düşünülüyor- Ekotürk TV
Mia Teknoloji/Ünal: 2024 yılında enerji tarafında girişim yapmayı hedefliyoruz - Ekotürk TV
Mia Teknoloji/Ünal: 78 şarj istasyonumuz var, umarım önümüzdeki senelerde 500'e çıkartacağız- Ekotürk TV
Bu Bank of ne yapmak istiyor? Sabah aldı sattı gene aldı bakalım ne olacak
bir tavan yapabilsek psikolojimiz çok olumlu değişecek...güçlü durmamız lazım...ne yazık ki ky sabır ve çile gerektiren vakitlerde hisselerde durmuyor...heyecanlı ve istekli hisseleri tercih ediyor...brüt takastan önce öyleydik...brüt takas dengelerimizi bozdu..umarım green x ile birlikte eski kişiliğimize döneriz...
atatp uzun vadeli tutulmayı hak ediyor...döviz bazında büyümeye devam ediyor...sabır sabır sabır diyorum..
şirket ile görüşen yatırımcılar atatp patronunun yakın zamanda tekrardan tv lere çıkacağını söylediler...bu sefer sadece green x konuşulacakmış...zaten ileride piyasa bu konuyu çok konuşacak...yeşil enerji sertifikası olmayan şirketlere 2026 yılından itibaren karbon vergileri gelecek...ya bu vergileri ihracatçılar ödeyecek yada ihracattan vazgeçecekler...bu gün sanayii şirketlerinin bir çoğunun ges yatırımlarına yönelmesinin esas nedeni budur...
kendi yatırımını yapamayanlar veya buna zaman olarak fırsat bulamayan şirketler gelip atatp nin kurduğu green x platformunda sertifikayı almak zorunda kalacak...
2024 yılının sonunda ise yurtdışında başka ülkelerde de bu platform faaliyete girecek...umuyorum ki ÇİN de de bu platform faaliyete girer...ÇİN tek başına 2 milyar nufüsü olan bir ülke...potansiyel çok yüksek...
geçen gün patronun konuştuğu sıralarda atatp 68,00-68,50 aralığında idi...bir ara acaba beklenti biter ve hisse geriler mi diye düşündüm....acaba satış yapayım mı diye düşündüm...ama bulunduğum hiç bir hissede hisse giderken satış yaparak set görevi görmedim...kayıp edeceğimi bilsem bile bunu yapmam...benim sattığım hisselerin çoğu zirvelerinin %10-30 aşağısında iken yapmışımdır...sabrın sonu selamettir inşALLAH..hala güzel beklentileri devam ediyor..uzun vadede büyümeye devam .
Bugünler sabır tesbihini biraz fazla cekecegimiz günler anlaşılan. Sabir sonrasında da şükür cekecegimiz günler gelir inşallah.
Sabırları zorluyor
acilen 61.50 üzerine atmalı . yoksa sabır tesbihi çekmeye başlarız ...
Şirket ve tahta yapıcı ne olacağını biliyor.bu tür beklentili hisselerde operasyon düğmesine basıldığında peşi sıra olumlu haberler de gelir.maliyetlenme seviyeleri yukarıdan olan yatırımcı sabırsızlanır.19-25 fiyat aralığında alım yapanlar rahatça izler.onun dışında yukardan alanlara satış fırsatı vermeden fiyatı eze eze aşağı çekerler.Şirket iyi mi? iyi.Lakin haçim çok az..
Arkadaşlar bugün şirketle yeniden görüştüm..tahtadaki entrika malum..heryerden hikaye fışkırıyor ama şirket haber atmıyor..bugün epeyce sorunları derledim bu 6.görüşmemdi..sizden de ricam farkındalık yaratmak..
Spk mevzuatına göre 18 ay süre 18 kasımda doluyor..tıkla gelsin ile ilgili haber bu tarihe kadar bildirilecek..
Sözleşme 12 Mayıs'ta imzalandığından 12 Kasım son tarih sanırım.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1030039
sn.kazanckapisi güzel bilgiler için tekrar teşekkürler.Buradaki yatırımcıların kv düşünmediği çok net
çok güzel bilgiler vermişsin dostum...forum adına teşekürler....tıkla gelsin benzeri şirketler amerikada milyar dolarlar ediyorlar ki bunu şirket de belirtmiş...bu ayın 13 inde bunun ile ilgili güzel haberler de gelirse çok güzel olur...
devir yazılım ve teknoloji devridir küçük sermaye ile büyük karlar yapan atatp çok değerlidir...sabır sabır sabır diyorum..
senin şirket ile görüşmende şirketin bu payları alma niyeti olduğunu bunun finansmanını ise borsadaki yatırımcıya zarar vermeden nitelikli ve kurumsal yatırımcılara satarak veya halka arz ederek sağlayacaklarını söylediklerini hatırlıyorum...bu konuyu biraz daha açabilir misin dostum...eğer arz olursa ?? atatp çok muthiş bir değer kazanır...
Dostum 12 kasım olacak arkadışımız beni düzeltti..
Atp yazılım küçük bir şirket ancak arkasında holding var..tabgd bünyesinde türkiye distribütörlüğü burger king gibi büyük bir uluslararası fast food zinciri var..türkiye pazarı dışında dünyadaki teknoloji ve yazılım işlerine atp yazılım talip hikayenin bu tarafı zaten çok büyük..
Neresinden tutarsak hikaye var şirkette..
atatp zenia yı tanıtırken aynen şunları söylüyor :
* burger king global in king s journe markası altında oluşturulan gelecek nesil resturant deneyimine yönelik ,teknolojik çözümlerimizle sertifikasyon kazanmak için geliştirmelerimizi tamamlıyoruz...
*sertifikasyon kazanımımız gerçekleşirse kings journey in ilk küresel hizmet sağlayıcısı olarak dünyanın 8.en büyük hızlı servis restoran zincir şirketi ,resturant brands internationalin (RBI) restoranlarına hizmet vereceğiz...
buda çok büyük bir beklentidir..düşünsenize dünyanin en büyük 8. restorant zincirine hizmet vereceksiniz..
Yatırımcılarda şirketi arayıp ya da mail ile denetim ve kontrol mekanizmasını çalıştırması lazım. Burada yazarak olmaz, yatırımcıda çalışmalı mücade etmeli,şirketi açıklama yapmaya yönlendirmeli.
Bazı kurumsal firmalar, yatırımcılatrımızdan gelen sorular üzerine açıklama yaptıkları görülmüştür.
B. Burcu Nergiz
Yatırımcı İlişkileri Müdürü
burcu.nergiz@atptech.com
0212 310 65 00
Ali Erdener
Direktör
yatirimci@atptech.com
0212 310 65 00
Bugün sanki bir direnme emareleri gösteriyor gibi insallah devamı gelir.
tahta yapıcı ve şirketin ky. düşünmediği çok açık zaten .hiçbir açıklama yok bildirim yok .sanırım ky.daha önceden bu hissenin beklentisi olduğunu anlayıp bu hissede pozisyon aldılar almayada devam ediyorlar .tahta yapıcı ve şirkette bildirim ve açıklama göndermiyerek tahtayı baskılıyolar .diyelimki 69.00 civarında döndü enson ,mal vermediler ,göstermelik ,işlem hacmi çok düşüktü . düşük işlem hacimeriyle buraya kadar düşürdüler .kimsede satmadığı için hacimde düşük .bakalım ne olacak .bu kadar beklentisi olmasına rağmen ...sayın keko üstadın dediği gibi sabır sabır sabır ...
https://i.hizliresim.com/1dl18ud.png
Yatırımcı düşmanı şirketler böyle davranır.Bekletirde bekletir ki bağlantılı tahta yapıcısı pozisyonunu marjını ayarlasın.Böylece kaptrıdığı hisselerdeki biraysel yatırımcılar kara geçemesin ve hisseleri tekrar masaya versin.
Ne bekliyorsunuz ulan, bahsettiğiniz son çeyrekte değil miyiz? Haa haberler gelse bile, zihniyetin kötü olduğu yerde çok etki eder mi o da ayrı bir soru işareti.
Sanki zorla halka açılın dedik.