yapsın ralli bende hisse çok ama kesin konuşanlara kızıyorum ben..
Printable View
Para ürktü..
Soğudu..
Yılanlar havayı kontrol etmeden çıkmaz.
Şimdi nefes kontrolu yapıyorlar..
Para piyasası ile çok oynanmaz.
Çok Ocak söner
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ulen dün denen bu gün için değil ki..
Bu gün dalış beklemeyen oynamasın oyunu..
Ana trend e bakalım..
Alınan önlemlerin bir cacık yaratmayacağı ortada..
Şahsen boğa olarak diyorum diye söze başladık...
Herşeyin zamanı var[emoji6]M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1 saat önce Göztepedeki bankalarda acayip kuyruk izdiham vardı , 11 den dolar alanlar çok şanslı...
Bugün dansöz modu acayip kıvırıyor dolarda endeks de
kurt belirsiz havayoı severmiş zabah 11 den panik satışı yapanlar şindi ekrana bakıp duruyorlardır dün 18 den sattım bu gün 11 den aldım ne ka çok uyanığım ben ya :oleyo::oleyo::drunk::drunk:
saat 10:09 barı 8.000 puan sadece 1 dk...öyle sabah açılışta gaple oluşan bir bar değil...normal işlemler iyi kötü oturmuş aradan 39 dk geçmiş....nasıl işlem yapacaz bu volatilitede? 1 dk da 8.000 puan nasıl bir manyaklıktır ya?
dün gramaltın'larımı sataydım şu kadar karım olacaktı hayalim olsa da değişen bişi yok maalesef
nasıl ki dolar 11 e düştü diye sevinerek hükümetin gücünü gördünüz diyerek konuşacak kadar mal etmesin 18 olana kadar nerde idi o hükümet kaldı ki yine vatandaşı borçlandırarak düşürdü doları.
günlükte dolar bazlı %19 artış gözüküyor.
Dolar artiya gecince Cil yavrusu gibi dagildi troll ler[emoji2]
SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
dolar aşağıda fazla durmaz..millet salak mı, elindeki doları satıp bankada 6 ay 1 yıl vadeyle faizi beklesin..dolar yükselirse 2 günde satar, 3 gün sonra yine alır ve kar yapar..kimse kendini vadeyle sınırlandırmaz..o yüzden bu yalancı bahar uzun sürmez..birileri operasyon yaptı ve panikleyenlerin mallarına çöküldü..1 milyar doların belki %90 ı kendileridir..araya ne kadar keriz alırlarsa onun malına çöktüler işte..
ya hareket olsun biraz marj olsun ona eyvallah...ama şu an olan manyaklık ya...10 bin aşağı 20 bin yukarı nedir bu? dün önce taban oldu sonra döndü 30 bin puan aldı...
valla eskiden günde 3.000 puan hareket edince iyiydi ve para kazanılıyordu çünkü sakin hareketler oluyordu...şimdi isterse günde 70.000 puan insin çıksın bu hızla ancak zar atan kazanır...
bunlarda biliyor bunun adının milletin malına çökmek olduğu.. o yüzden gece operasyon yapıldı..hacimsiz işlemlerle daha çok algı yaratmak için..siz bana doları getirin farkı faiz olarak verecem deniyor..eee millet dolar satarsa farkı olmazki..oyunun içinde oyun kurmuşlar..dolar yükselmeye devam ederse sana faiz verir mi devlet
Belli bir süre normal hareket beklemeyin finans piyasalarından. O süre belli. Biri durulsa diğeri, diğeri durulsa öbürü değişik hareketler çizecek.
şu an makasları müthiş açmışlar milleti izliyorlar birkaç gün böyle ama bizim millet düşüşleri fırsat bilir.alımlara devam ederler.
Hani banklar tavan olacaktı, niye olmadı.
o zaman mümkünse taban olsun.
yani HİÇ BİR ŞEY OLMASA BİLE BİR ŞEY OLSUN:)
Gram altın 100-150 TL opsiyon vardı. Oğlanı yolladım 100 TL fark vardı
sen doları sat, yükselirse şayet sana farkını devlet verecek..ulen herkes satarsa dolar düşer yükselmezki..nasıl bir tezgah bu..bir de vatandaşı vadeyle elini kolunu bağlayacaksın..vatandaş bugün alır yarın satar..vade sınırı getirme de göreyim hadi..
bu varya şeytanın aklına gelmez ..milletin parasıyla milleti dövecekler aklı sıra..sen sat panik yap..ben malına çökeyim..yükselirse sana yem atarım..
Dün iktidarın aldığı kararlarla ilgili; resmen faize yönlendirme oldu.
dini istismarla faizin kötü olduğunu yandaşlarına empoze etmeye çalıştılar Sonra dövizi indirmek için faizi teşvik ettiler.
İlk tepki olarak panik satışlarıyla döviz düştü ama belirli bir rakamda dengelenir ve dini görüşü gereği faizi tercih etmeyen önemli bir kesim tekrar dövize yönelir.
Sonuç olarak ekonomide ve siyasette ılıman bir ortam yaratmak yerine ülkeyi faiz ve kur döngüsü batağına mahkum edecekleri endişesi var.
DÖVİZDE kuyruk vardı: alım mı-satım mı anlayamadım.
Şuan gram altın da 150 TL alış satış farkı var
Kıvanç Özbilgiç
Saat 09.25'te gelen bildirim...
Döviz vadelilerde taban marjı %10'dan %80'e çıkartılmış.
Bunu bilmeyen bir çok robot ve kişi tabana satış girdi longlarını kapatmak için muhtemelen ve dolar vadeli yeni tabanı olan 3.6544'ü görmüş!
vatandaş müthiş sinirli 2,5 litrelik cola 15 TL olmuş
yıkar geçerler ortalığı
colasız kalamaz bu millet
sağlıksız fiyat şeysi var :oleyo::oleyo::drunk::drunk:
1 Aralık tarihli gazete haberi doğru ise içeriden haber alanlar var ise güzel kazanmıştır. Tebrikler.
https://www.milligazete.com.tr/haber...inde-dusebilir
MÜSİAD'dan döviz kuru tahmini: Dolar 2 hafta içinde düşebilir
Erdoğan'ın konuşmaları sonrası doların ani yükselişini değerlendiren Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Başkanı Mahmut Asmalı, 2 hafta içinde bunun düzelmesini beklediklerini söyledi.
En önemli konu hala açıklanmadı vade olayı , kimse 3 ay 6 ay 1 yıl parasını bağlamaz bu sistem işlemez...
sağlıksız fiyat şeysi var diyom merkez :oleyo::oleyo::drunk::drunk:
Paragöz abi adamlar senin için kura endekisli mevduat hesabı açtı yine beğenmiyorsun :he:
Nesi aciklanmadi Paragoz35
6 ay vadede %50
1` yil vadede %100 olarak kur zararini karsiliyor
10-12 adet doviz cinsi ile bunu yapabiliyorsun sadece $ euro degil
dinarindan manatina varincaya kadar
gel buraya aşk ihtiras intikam herşey var...
brezilya dizisi gibi...
sabah 2023 ocak dolarını 13 liradan aldım... :)
https://i.hizliresim.com/910wnhj.jpg