Harekat başladı galiba, VAKBN 4 tavan yaptı, bi dene de bu yapsa geberir mi.
Printable View
Harekat başladı galiba, VAKBN 4 tavan yaptı, bi dene de bu yapsa geberir mi.
Bugün bu vampirlerin shortlarını başlarınana giydirmeleri dileğiyle.
4 tavan yapan varlığın bankalarına biraz takılması lazım ama vadecilerin pozuna bağlı.
Vakbn 3.50'lerden 7.30'lara, bizimki de 9!lardan 11'e, orada işleri biterse belki bunu da yaparalar, en azından aldıkları fiyata getirseler bari.
Bugünkü vade sonu hengamesinden sonra niyet beli olur.
Temelci sen diyorsun bu işe.
vakifbank alsaydin der :)
Tabii yükseldikten sonra demek kolay, senelrdir sürünen hisse 4 tavan çekeceğini kim bilebilirdi, bankalardan hiç hayır göremedim, gözüm yok da bizimki de banka gibi, hem de kamu.:) Bu sefer 14-15 görse arkama bakmam, sonra uzaya gitsin, nereye giderse gitsin, vadecilerin elinde oyuncak olmuş, düşürmek için yükleniyorlar.
Endeksi düşürmek için bu sahipsizi kullandılar, korktuğumuz başımıza geldi maalesef, vadecilerin pozuna göre.
12 aylık üfe 144% , yani aylık ortalama 12% üretici enflasyonu varmış. tuik rakamı.
Dün 11.27 alırken bugün 10.24'e basan bir telekom, sen masa sandalye şirketi misin be, seni bu hale getirenlere yazıklar olsun, hep bu düşüşe oynayanları işi.
Açıkçılar varsa kapanmasın, tavan olup mal gibi ortada kalsınlar inşallah...
Temelci, biraz mal ver de açıklarını kapatsınlar wampirler, yoksa çıkartmayacaklar 11'e.
Ama sen vereceğine ciğerlerin söker alırsın.:kahkah:
Bankalardan sonra buna el atmalarını bekliyoruz, kısa zamanda ikiye katladı Halk ve Vakbn, diğerleri de öyle, bizimki hep yerinde sayıyor, onlar gibi bir atak bekliyoruz.
Son 2 çeyrekte zamlı faturaların etkisiyle iyi geleceği beli de temettü oranı ne olur önem arz eder.
Telekomun finansman giderini sıfırladığını,lisansını uzattığını,fiber ağı tamamladığını,enflasyonist ortamdan kurtulduğunu ve iyi yönetildiğini hayal edin.sasada 10 yıl sonrasının hayalini kuranlar bunu Telekom içinde düşünün bakalım.....
Zamanında Vestel aynı durumdaydı.yıllarca yatırım borç falan filan...tam işin sonunda bi tahsisli patlattı patron...milletin malına dipten ortak oldu...ondan sonra uçtu gitti ....burdada fiberleşme bitti bitecek...borçlar TL ile kuşa dönüyor....zamlı bilançolar geliyor...lisans işi birşekilde hallolacak.....hissse fiyatı dolar bazlı diplerde....daha ne olsun....
Bugünkü kapanış çok şey ifade eder, tahtaya hareket getirenlerin bir hedefi olmalı, şöyle 11 üstü bir kapanış hiç fena olmaz. Hafta içinde yukarıdan verdiklerini toplamaya başlarlarsa neden olmasın.
Dönüp dolaşıp yine Vakbn alıyorlar 70 kademe aşağıdan gelip %5 yaptı, bizimki de aldığını vermek için can atıyor, yuh sana. Vakbn haftaya bunu geçecek bu gidişle, 3.5 liradan 8 lira oldu.
Ne oldu açiiikçilar, tutuştu mu totoşlar.:)
Telef olun emi.
Bankalar yine tanadalar, bizimki 11'e nazlanıyor.
Şu shortçuların donunu alacak babayiğit yok mu bu dünyada.:)
Seçime kadar çok karlı bilancolar beklemiyorum
Benim vadelerim 3-5 yillik
1 senedir çeşitli bankalari topladım usd diplerinden 1 ayda %100 yapanlar bile oldu.
Ne zaman %100 yapacağını bilmiyorum.
Bakarsınız seçimden önce bir sabah varlık fonu satti haberi gelir.
Kaçıncı tavandan alacaksiniz?
Bu arada tek bir hisseniz de olmasın.
Sepet yapın derim.
11.14 üzeri güzel görünüyor.
3 liralık Vakbn 9 lira oldu, bunun da 25-30 olması lazımdı bu hesaba göre ama nerdee, şimdi o bankaların gyolarını tavana götürüyorlar, bir tek buna dalan yok.
Demek ki bizim sıramız gelmedi daha, ya da shortçular izin vermiyor gitmesine.
İyi haftalar dilerim herkese.
Bugün de sen sazı al eline telekom, Vakbn 3 lerden 10'a geldi yahu.
Devre keserek kalitesini ortaya koydu yine.
Tavan yapmadı ama taban yaptı nerdeyse.
Endeksin yeşillendiğinden, Vakbn'ın tavan olduğundan Tcell'in artıda olduğundan habersiz ki %1.5 ekside halen.:) Uyan artık şu uykudan.
Açıkçı varsa yakarlar çırasını,:)11.09'a kadar basan kimse göreceğiz kapanışta, telef olur umarım.
longcu var acikci yok :)
5000 lot kaptırdık 12 den
250000 lot ile yola devam
Valla bu işlerden hiç anlamıyorum, çakınca shortçu, alınca da longculardan biliriz.
Ya da açığa satan aşağıdan almak için tahtaya basmıyor mu.
Bu gün tükkanı kapatsın gitsin artık, Miami'nin 5 bin adedini almış zaten.:) Temelci de verse ben de biraz tükkanı kapatırlar.