Bu üstteki yazıyı yazarken 1960-70 bandındaydı sanırım. Ordan da maliyetlendik ama tutmayacağını düşünüyodum endeksin genel haline bakarak. Nitekim tutmadıda. Bugün ise alttan aldıklarımızı biraz vererek %200 hisse pozisyonunu biraz azalttım. Ucuza veriyorum şu an fakat 1960 dan dönme ihtimaline karşı biraz daha defansif olmak adına yaptım. Yoksa 3.99 dan yapı vermek rahatsız etmiyor değil... Froto yerine ise toaso almam gerekirmiş, orda yazı tura attık ama tutmadı...
Gün içi tüp ün vadelisi spot altına geldi bir ara, ordan long yapıp tuttuk, güzel bıraktı. Bu tarz fırsatlar pzt kalmadan perş ve cuma daha fazla gelecektir diye düşünüyorum.
Foruma ise gün içi bakmayı azalttım. Çünkü sürekli negatif haberler ve negatif haberlere negatif yorumlar ile olumsuz hava yaratanlar var. Yok gaz kesilmiş, yok kar yağmış, yok çiçekler açmış. Ben kendi adıma şirketlerin karlılıklarına ve bilançolarına odaklıyım şu an. Yüksek kar ve verimlilik beklediğim firmalarda full+full gidiyorum. Bacalar tüttüğü sürece sorun yok, şirket karlılıklarını etkilemeyecek anlamsız konular içinde focus dan uzaklaşmak istemiyorum.
Düşüşler elbet olacak. Fakat geri gelmelerde doğru yerden doğru malları doğru oranda alarak, hedefe kadar tutmak adına negatiflikten mümkün olduğu kadar uzak kalmaya çalışacağım... bol kazançlar...