Moskova Borsası, Rusya'nın Ukrayna'ya saldırı başlatması nedeniyle işlemlerini durdurdu
Printable View
Moskova Borsası, Rusya'nın Ukrayna'ya saldırı başlatması nedeniyle işlemlerini durdurdu
Dışişleri Bakanlığı: Ukrayna hava sahası halen kapalıdır. Mevcut aşamada evlerinizde veya güvenli bir yerde kalmanızı, seyahatten kaçınmanızı rica ediyoruz. Ülkeden ayrılmak isteyenler için gerekli destek ve yönlendirme sağlanacaktır
Almanya Ekonomi Bakanı: Rusya'nın Ukrayna'ya saldırmasının Rusya için ağır siyasi ve ekonomik sonuçları olacak
kağıtta olanlar panik etmesinler keyf almaya baksın
Aslında hükümetin eline yanlıştan dönüp ortodoks politikalara dönüş yapmak için iyi bir fırsat geçti. "Ne yapalım savaş çıktı" diyerek olması gereken adımları atabilir ama yapacaklarını sanmıyorum maalesef.
14'ü geçti diye görüyorum ben ekranda. Hakkımızda hayırlısı artık.
Faturalar için biraz bozacam. Şimdi mi birkaç gün sonra mı?
Rusya borsasında işlemler saat 10’da başlayacak
Kap : Saat 09:55:19 itibarıyla Endekse Bağlı Devre Kesici Sistemi Devreye girmiştir. Borsamız Pay Piyasasındaki tüm sıralarda, Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasasında işlem gören pay ve pay endekslerine dayalı sözleşmelerde ve Borçlanma Araçları Piyasası Pay Repo Pazarı’nda işlemler geçici olarak durdurulmuştur.
Bizim borsada gerçek yabancı kalmadığını düşünüyorum...Yani biz bize dans ediyoruz...Eksi açacağı kesin bakalım sonu nasıl bitecek...USDTRY de bence bu bahaneile ikili tepe yaptıracaklar...Ben 15 üstü görürsem kademeli elimdekini basarım....
Bugün savaşın ilk günü dolar 14.20 birkaç gün sonra ortalık kızışınca dolar 15 üzerine atar.
devreyi açar açmaz kestiler ama hepsi taban
Kap : Saat 09:55 itibarıyla endekse bağlı devre kesicinin ikinci seviyesi tetiklenmiş ve Pay Piyasasındaki tüm işlem sıralarında, Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasasındaki (VİOP) Pay ve Pay Endekslerine dayalı sözleşmelerde ve Borçlanma Araçları Piyasası (BAP) Pay Senedi Repo Pazarında işlemler geçici olarak durdurulmuştur.
Pay Piyasasında sürekli işlem yöntemi uygulanan paylar, gayrimenkul yatırım fonları, girişim sermayesi yatırım fonları ve gayrimenkul sertifikalarında saat 10:20'de tek fiyat emir toplama, 10:25'de eşleştirme yapılacak ve 10:30'dan itibaren işlemlere kaldığı yerden sürekli işlem ile devam edilecektir. Pay Piyasasında tek fiyat işlem yöntemi uygulanan paylarda saat 10:20'de tek fiyat emir toplama yapılacak ve 10:30'dan itibaren seans kaldığı yerden devam edecektir. Varant, sertifika, BYF, yeni pay alma hakkı kuponu ve yeni pay alma hakkından arta kalan birincil piyasa sıralarında işlemler 10:30'dan itibaren kaldığı yerden sürekli işlem ile devam edecektir.
VİOP'taki Pay ve Pay Endekslerine dayalı sözleşmeler ile BAP Pay Senedi Repo Pazarı'nda işlemler saat 10:30'da yeniden başlayacaktır.
Borsanın devreyi keseceği malumdu-dolar 14.19,gr altın 886,brent petrol 102:he:...acep nebat ne düşünüyor,hökömet zaten işi dj güçlere bağlar işi için içinden çıkar yine:notr:...kazığın sivri tarafı:whistling:
Dövizinize sahip çıkın ! Bir arkadaş , 1 ay önce dolar almış ve aynı gün 14. 05 den süresiz otomatik satış emri vermiş. Bu sabah 9 da alarm mesajı gelmiş. - dolarınız verdiğiniz emir gereği 14,05 den satılmıştır diye. Şimdi dizlerini dövüyor. Ben neden hiç hesabımı kontrol etmedim, unuttum diye.......
neymiş ayıyla dans edilmezmiş :oleyo::oleyo::drunk::drunk:
İngiltere Dışişleri Bakan Yardımcısı:
-Rusya'ya karşı bugüne kadar görülen en büyük ve en ağır yaptırım paketini uygulayacağız
-Yaptırım paketleri dalga dalga açıklanacak
-Yaptırımlarımız Rus ekonomisi üzerinde gerçek bir baskı yaratacak
sanım müdahale etmeye çalışıyorlar ama verileni alıyorbirileri
hadi merkez büfe
daya hortumu..:yes:
çizgi üstü
etmesin de ne yapsın
https://files.catbox.moe/6jatzt.JPG
Rusya Savunma Bakanlığı: Silahlı kuvvetler Ukrayna'nın şehirlerine saldırmıyor, siviller için bir tehdit yok- RIA