Arkadaşlar günaydın Özak Bist 100 ne zaman geçecek
Printable View
Arkadaşlar günaydın Özak Bist 100 ne zaman geçecek
Algyo hisse geri alım açıkladı Sakura, hisse %7 primle açtı.
Bol kazançlar, kaç gündür sırtı yerden kalkmadı gitti, bugün az bir kıprşsa artık.
Haziran ayında Bist 100'e yedek olarak girmişti, normalde değişikliklerin tarihi olarak 1 Ekim biliyorum, girerse o zaman girer, nerden çıktı muhabet anlamadım.
https://imgyukle.com/f/2022/08/31/nYUIWx.png
Bu kadar varlığı olan bir şirket hangi endekste olsa fark etmez ki, daha çok geçmedi Bodrum'da 345 dönüm denize sıfır arsa kendi mülkiyetine geçti, tam bir yarım ada, diğer mülkleri zaten müthiş, 100'e girmiş, 50'ye girmiş ne fark eder, yabancı gelse de, gelmese de umurunda olmaz.
https://www.ozakgyo.com/proje-detay/bodrum-akyarlar
Aynen, çok boş bırakmışlar tahtayı, bazen alım ile satım arası 5-10 kademe oluyor, acilen hacim artmalı, köşeler tutulmalı yoksa nah girer, çok mal koymak istemiyor, endeksteki ralliden kaynaklı yeni bonkörler ortaya çıktı, ne olur ne olmaz diye boş bırkıyor olabilir.:)
Adam hem kel hem de fodul..;-))
Ne demiş atalarımız, g.ö.t.ü yere yakın olandan uzak duracaksın..!!!
Adam bu malı toplamak için 9 yıldır tahtayı p.i.ç ediyor, koyarmı milyon milyon lotu tahtaya, 200-300 bin lotla milyonluk işlem varmış gibi göstermeye çalışıyor, tabi yersen..;-))
Yatırım tavsiyesi değildir..!!!
Bak sen şunaaa,[emoji16][emoji16][emoji16] Devrede kestirirmiş... Bu balık kokuyor, leşşşş[emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Hisseyi yine devre keseciye muhatap bıraktınız ya, helal olsun der başka da bir şey demiyorum.
Her kağıtta ky vardır ama oranı önemli. Özakta şirket gelişimi hisse gidişinden daha hızlı olduğu için ederine bir türlü gelemiyor. Borsada da artık pek ucuz kalmadı . Ucuzluğuyla şirketin vizyonuyla her geçen gün daha da gözönüne geliyor. Bu arada içerideki ky ler artık by oldu , patronun haberi yok biraz daha beklesin yönetim kurulunda bunun niye olduğunu ona yüzyüze anlatırım yazmamızla anlamıyorsa :)
Şimdi oradayız. BIST'deki tersine dalganın gücü tükenmek üzere. OZKGY toplu bir hisse, sarkmalar olabilir ama bilinçli bir biçimde aşağıya manipüle edileceği kanısında değilim. Sorun yok, yeltenebilirler, ama bunu deneyenler için astarı yüzünden pahalıya gelecektir. Bunu düşüneceklerdir.
Tahtacı elini eteğini çekmiş görünüyor, kende kaderinizi kendiniz belirleyin diyor galiba, sonra birileri 3-5 satınca devre kesici geliyor.
Kıymetini bilemedik şu tahtacının, küstürdük,:) hiç alım yazmıyor dün olduğu gibi.
Sanırım ızdırap dönemine girdik, endeks de şişti, biz demirbaşlar için sıkıntı yok, yeni projeler, 3 ve 4 çeyrekleri bekleyeceğiz artık.
satanın malını itina ile alırlar alırım alacaklar... :)
Timsah bulanık suda büyük balık peşinde koşuyor ama bulamayınca da kendi yavrusunu yiyiyor.:)
Sise den daha çok etkilendi gaz zammına
Aslında çok değil küçük bir zamcık [emoji16][emoji16]
Bir dost
Son dakika yatirim finansman yine geldi pasiften mali aldi. Gecen gun 500 bin alip fonlara virmanlamisti. Buralardan almasi cok olumlu. Sene sonuna dogru degerleme etkisi ve beklentisi ile daha rahat seanslar yasariz bence...
özaksa koy sepete linux tabiri.ne bozulur ne kokar.bugünde sepete koyduk.
özak eski özak değil.artık nakit zengini bir şirket.1.5 milyar tl lik dövizi var.ancak 3. çeyrekde büyükyalı,göktürk, ela otel,kiralar ve yatırımlardan gelecek nakitlerle belki döviz varlığı 2.5 milyar tl olacak.dolar %10 yukarıda olup kur farkı karı oluşacak.
artık büyükyalı dan gelecek satışların %75 i özak kasasına girecek.sadece fişekhaneden beklenen yıllık kira geliri 34 milyon tl dir.özak yeni zirvelere gitmesi lazım.
Antepli dostumla beraber 8 in altında destek atmışız anlaşılan 😉 Yazdıklarına ilaveten kira gelirleri gelecek sene için bu yılbaşından itibaren en azından yüzde 40 artacak . Otel bu çeyrek altın dönemini yaşıyor 200 milyon civarında bir getiri yapmasını bekliyorum .
Büyükyalı güzel satışlar yapmakta , bilhassa geçen hafta 😉
Yeni yeni zirveler hep beklenmeyen zamanlarda diye de bir slogan çok uygun olacaktır 👍
https://twitter.com/1453__Murat/stat...MCIzZDgLvpQGOw
Yeni zirvenin adresi bu linkte mevcut..;-)))
https://twitter.com/1453__Murat/stat...MCIzZDgLvpQGOw
Bu linkte de ky nin malına çökmeyi düşünenlere cevabımız mevcut..;-))
tavanlayalımmı buğün :whistling:
Kendileri tavan işinde pek becerikli değiller ama devre kesicilik konusunda tez yazabilecek yetenektedir.:)
https://twitter.com/1453__Murat/stat...qsEwRZ4N6vBDOg
Deveye diken, hırsızları si... yaranır..!!!
13:15 vapurunda seni gördüm karşımda,
Dizlerimi titrettin, aşık oldum galiba..;-)))
Tahta sahibi el atmadan zor gider, kademeler boş yine.
Valla son 1 haftadır devre kesici de dahil, her türlü taktik uygulandı, daha ne kadar aynı şeyleri tekrar edebilir ki, yalama oldu artık, rahat bıraksa sepetçilerin alımlarıyla bile gider hisse.:)
Aslana kedi muamelesi yapıyorlar resmen.
sürekli baskı var katıksız o.çocuğu bunlar...