soranlardan biride benim.cevap alamadım.
umrumdada değil.
Printable View
cahil,eğitimsiz ukala bir yatırımcı TURQUAZ,kimseye faydası olmayan engeli hakeden,yazdığım cevaplara cevap veremeyerek yeni rumuzun MOR oldu.egeen konya goltas alcar vs var bedelsiz verecek :)
:party::party:party:
28.80 üzerinde kalmak kaydı ile adam olacak çocuk seviyesini (31.12) deneme şansı var.. otoban 32.50 ve üzeri..
günaydın..onca güzel araba verdik eline..
tek yapması gereken otobana çıkıp hız sınırına ulaşmasıydı
ama o köy yoluna girmeyi tercih etti
artık beklentimi yüksek tutmuyorum
olursa sevinirim..
tabi bence
Lotları toplanamamış,yönetimi yatırımcısını sevmeyen şirketler endex -1 lerdeyken %5 ile devre keserler.
zerzevat açıklama değil bunlar ,tecrübe
-%5 nedir nedir lan kocaer ?
-%5 nedir laaaaayyynnnnn
aaa devre kestiiiiiiiiiii,
demiştimmmmm
ama her yerden engellediğim bir kaç cahil bana karşı çıkmıştı.
Aha da kapak olsun bu devre kesme sizeeeeee
https://www.tradingview.com/x/UShFIXYn/
saatlik
yine olmadı..
Cok şükür mal gibi beklemedim hissede.
Yatırım finansman da YouTube üzerinden yayın yapan yusuf kederli hoca da vebal aldı.
Güzel pazarladilar .
Oysa hisse çingene pazarı kadar dağınık.
Bi bok olmaz, 30-35 arasında çok.kiaiye kilitlendi. Oralara gelince millet satıp kaçabilir
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Uzuncu olanların çok takip etmekerine de yorum yazmasına da gerek yok ..en rahat olduğum hisselerden biri...tek üzüldüğüm nokta trade yapıp lot adetimi artiramamak ..
Bilançolara yakın hareketlenecektir...yıl sonunda 1.7 milyar kar bekliyorum...kar miktarları giderek artacak...yatırımın etkileri ortaya çıkmaya başlayacak...
Önümüzdeki yıl artık enerji yatırımlarına başlasın..2025 yılı coşku yılı olacak..
Bu şirket patron satışından sonra 7 kocalı Hürmüz oldu, şirketin hisse fiyatına duyarlı haber göndermesi de ayrı bir tuhaflık. Belli ki patronu düşmesini istemiyor. O halde daha mal satmak istiyor çıkarımı yaparım ben. Malı operasyon çocukları ile iş birliği yaparak satmaya kalkarsa (İlk sattığı günlerde doğrusu bunu hissettim) güzelim şirketini operasyon hisseleri sınıfına sokar. Bu sınıfa girmeye aday hisseler listesine çoktan soktu zaten.
Patronlara borsada ki kazanç tatlı geldi işin özeti bu. En ahlaklı adamı bile bozacak türden şeyler yaşandı/yaşanıyor. Bu saatten sonra üzerine yapışan bu imajı temizlemenin yolu hiç bir şey yapmaması, sadece işini yapması!
Kendisini tutamaz da aynı tas aynı hamam devam ederse yazık eder şirkete. Ege bölgesi şirketlerinden oldum olası haz etmem.
Vay anasına yazıyı yazmamla bir haber daha yollamaları arasından 2 dk geçti. Hissenin düşmesinden rahatsızlar bu artık bariz. Peki neden bu kadar mudahil olma ihtiyacı duyarsın ?! Her haber akabinde kallavi düşüyor hisse, tesadüf mü ?!
Sorular sorular sorular......
Sektörde bunun gibi aldığı siparişleri haber yapan başka firma yok. Çok enteresan işler. Eskiden her şeyin bir usulü adabı vardı, bu tür haberleri şirketler ticari sır niteliği ihtiva ettiği için paylaşmazdı. Bu yeni halka arzlarla gelen şirketler küçük orta büyük her türlü siparişi haber yolluyor. Akabinde hisselerde türlü türlü tuhaf şeyler.....
iyi haber tepede gelir boşuna dememişler..
mal çıkmak için birilerine yardımcı oluyorlar gibi duruyor
tabi bence.
34 te 7 ise 100 de x. Buradaki x tepeden ne kadar taklak olduğunu gösterir. Neredeyse tepeden %20 inmiş. O da yuvarlak, yakın tepe.
Kimseye sebep olmam, olunmasını da istemem. Ben şahsen bu kağıda inanıp aldım. Güzel işler yapıyor, her gün de yatırımcıyı bilgilendiriyor. Matematik sonuçta boruyu döşer. Spekmiş, tahtacıymış görür artık kaç bucak olduğunu.
YTD
📢 Kocaer Çelik #KCAER Yeni İş İlişkisi
Şirketimiz son bir haftada Avrupa ve Amerika kıtasından enerji sektörüne yönelik toplam 22.387.880 💲 tutarında ağırlıklı olarak katma değerli ürün grubundan çelik profil siparişi almıştır.
Bu seferki kap daha güzel...enerji sektörüne ve katma değerli ürün satışı yapılmış..modernizasyon yatırımlarının meyvelerini toplamaya başlıyor..üstelik de Amerika ve Avrupa'ya satıyor..
Çok güzel kap haberi..ister düşsün isterse de çıksın..kap güzeldir..piyasa eninde sonunda hakkını verecek..kim ne derse desin ben bu kocaeri seviyorum..
Ben teknik analize gore islem yapmiyorum pek, hem o konuda cok bilgili degilim, hem vaktim yok hem de BIST`in teknik analiz icin fazla spefulatif ve sig oldugunu dusunuyorum.
Alirken bilgim yettigince temel analiz yaparak uzun vadeli aldim, faaliyetleri, bilancosu hk bir yargiya vardim ki yatirim yaptim. Ama patron da temel analize dahil ve sahsen patronun niyeti/karakteri konusunda asiri bilgi sahibi degilim, hissede beklerken ogrenilen bisey bu biraz da. Daha sabah okudum yakinda halka arz edilen bi hissede ceza alanlardan birinin patronla baska sirkette ortakligi varmis.
Guzel bir sirket bu, ucuz numaralara basvuruyorlarsa yazik ederler uzun vadede. Insallah oyle degildir.
Son 1 1.5 ayda 70 milyon dolari buldu aldiklari isler
Ama kagit selaleye devam..
SM-G990E cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2024 ü son yaptığı yatırımların meyvelerini yiyerek geçirecek...artan kar marjı...artan ciro...arkasına aldığı uluslararası konjoktur ( FED in faizleri düşürmesi ile artacak olan çelik fiyatları..)
Bu beklentilerinin bile kocaerin yıllık enflasyon kadar ( %70_100) prim yapmasıni sağlayacağını düşünüyorum...
2025 yılının başlarında ise artık bitmek üzere olacak olan jes yatırımının coşkusu hissedilmeye başlanır...
Bakarsınız o sıralarda olası jeotermal tarım ve soda üretimi konuları gündeme gelebilir..çünkü bu iki potansiyel de var....
Kcaer her yönüyle al unut şirketi..
Her kapı minimum 14 milyon dolar üstünde..
Katma değer %75 hedef
Döviz fazlası mevcut
Yenilenebilir enerji vizyonu
Yönetenler kaliteli
Birçok hissede var olan güzel kap öncesi içerden bilgi sızması yok
Patron ekranlarda ne söylüyorsa o yolda şeffaf bir şekilde ilerliyor görüntüsünde
Daha bir şirkette ne aranabilir..
Çevremde biri hisse sorarsa vadesi minimum 2 yıĺ olmak sartıyla 25/30 fiyatlardan sadece bunu orta/uzun vade öneriyorum..
Kişisel görüsümdür.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.Alan da satan da kendi bilir..
31.12 olarak sehven yazdığım direnci, 31.32 olarak düzelteyim..
yarın 30.20 sınavı var.. üzerinde mi kalacak altında mı.. günlükler hareket için müsait.. giderse hiç itirazım olmaz .. ama buradan bir düzeltme daha yaparsa, düzeltme sonrası yorum da yapmam.. gidenin arkasından da konuşmam... dedikodu olur..:kahkah:
https://i.hizliresim.com/23hbqfi.png
batı cephesinde degişen bir şey yok ; gönder kap'ı ,dağıt malı..öyle açgözlü yv şaklarki 30 un üstündede tutmuyorlarki trade edenler donsun diye..
E-30 oto yolunda yine kaza yaptı.
Endeks musade etmiyor maalesef.
https://www.tradingview.com/x/dUQMo4ne/
saatlik
düşen artık kırıldı.
yükselen tirend verdi.
https://www.tradingview.com/x/QAhFyjgo/
saatlik
son hali böyle
tabi bence.
mutlak stop altı kapanış ile, yeşil beyazdan, leylak rozadan ayrıldı ve düzeltme süreci onaylandı.. bu 4 indikatör tekrar bir araya gelirse yeni bir yükseliş başlatabilir.. bu gün rozaya çarptı ama üzerinde kapanış yapamadı.. şimdi ara bölgeye yerleşti.. dün de dediğim gibi pala her türlü hareket edebilirim diyor.. bu nedenle 30.20 - 29.74 ara bölge dışında 2 kapanış yön konusunda belirleyici olabilir.. kazancınız bol ve daim olsun..
https://i.hizliresim.com/bqxh3r0.png
amerika türkiyeye israil ve rusya nedeniyle şirketlere amborgo uygularsa yeni bir sıkıntı olacaktır..
tam her şey yoluna girecek derken yeni bir bilinmezlik olmasa bari
tabi bence
https://www.tradingview.com/x/dstMvpXS/
saatli
son saat içindeyiz
fazla bir değişim olmaz her halde
iyi ki 31.32 olarak düzeltmişim.. :kahkah: palanın da çok umrunda..:kahkah:
yeşil beyaz 30.64 birleşti palada 30.66 kapadı.. 30.20 üzeri güvenli bölge olmakla birlikte 29.88 altına düşmedikçe teknik yorum yapmama gerek yok.. (bu yükseliş başladı şeklinde yorumlanmamalı)..
kazancınız bol ve daim olsun..
https://i.hizliresim.com/at4n97m.png
katma değerli ürün/toplam satış oranı hatalı yazılmış olabilir düzeltilebilir ama şu kurdan çeyreklik yapılan zararın açıklaması hala gelmedi. Hatta Sayın Keko (sanırım twitterda kekonacci)'da sordum.
Bu kadar yüksek ihracat yapan şirket kurdan nasıl zarar yazabilir anlayamıyorum, inceleyen ortak olmadı sanırım?
Görmeyen varsa verileri tekrar koyarak soruyu yineleyeyim:
2023 3. çeyreğinde kura ilişkin bilançodaki veriler şöyledir:
Esas faaliyetlerden diğer gelir giderde kura ilişkin kalemler : -226.670,182 ve +142.059,885 = - 84.610,297
Finansman gelir giderlerinde kura ilişkin kalemler : +37.943,698 ve - 219.624,397 = -181.680,699
Bu iki kalemden kura ilişkin zararlar toplamı ise -266.290,996 TL olmuştur.
2. çeyrek ile 3. çeyrek arasında kur oldukça yükselmesine rağmen ve satışların çoğu döviz bazlı ihracat olmasına rağmen çeyreklik bazda (dönemlik değil) her iki kalemde birden oluşan bu kur zararının nedenini nedir?
Şirkete bunu sormuştum.
Arkadaşlar 2022 yılı için satış hacminde katma değerli ürünlerin toplam satış hacmine oranı %42 olarak verilmiş.
Gelirler içinde katma değerli ürünlerin payı % kaç şirkete soran oldu mu?
Faaliyet raporu ve yatırımcı sunumunda bu bilgiyi göremedim.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu gün pazarda limon satan çocuk seslendi.. '' abi 8054 direncini geçebilecekmiyiz'' diye ben daha cevap vermeden ıspanak satan adam '' daha önce 8026 ve 8.032 dirençleri var dedi.. yanımdaki Şaziye abla da , hafta sonu hepsini satıp çıktım dedi.. ağızımı açamadım..domates alıp eve döndüm... :kahkah::kahkah:
kazancınız bol ve daim olsun..
https://i.hizliresim.com/5yrzx2d.png