Enerji şirketleri günlerdir tavan tavan gitti düzeltmelerini anlarım tamam da,sana ne oluyor be Konya !!
Bu neyin düzeltmesi..Üzdün bilesinnnn
Printable View
Enerji şirketleri günlerdir tavan tavan gitti düzeltmelerini anlarım tamam da,sana ne oluyor be Konya !!
Bu neyin düzeltmesi..Üzdün bilesinnnn
O da Çed yaptı güya güneş enerjisi için ya onun rüzgarından etkilendi sanırım:)
Mart ayının haberi !!!
Konya Çİmento'nun projesine 'ÇED Olumlu' kararı
Konya Çİmento'nun Güneş Enerji Santrali (GES) projesi ile ilgili "ÇED Olumlu" kararı verildi.
Haber Merkezi | 07.03.2023 16:54
Konya Çİmento tarafından yapılması planlanan Güneş Enerji Santrali projesi ile ilgili "Çevresel Etki Değerlendirmesi Olumlu" kararı verildi.
Çevresel Etki Değerlendirmesi İzin ve Denetim Genel Müdürlüğünün internet sitesinde konu ile ilgili yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:
"KONYA ili SELÇUKLU, ilcesi Çandır Mahallesi, 42833 ada, 1 parsel ve 42824 ada, 6 parsel sınırları içerisinde, KONYA ÇİMENTO SAN. A.Ş. tarafından yapılması planlanan Güneş Enerji Santrali (38,15 MWm/30 MWe, 39,56 ha) projesi ile ilgili olarak Bakanlığımıza sunulan ÇED Raporu İnceleme Değerlendirme Komisyonu tarafından incelenmiş ve değerlendirilmiştir. Proje ile ilgili olarak ÇED Yönetmeliğinin 14. maddesi gereğince Komisyon çalışmaları ve halkın görüşleri dikkate alınarak Bakanlığımızca 'Çevresel Etki Değerlendirmesi Olumlu' Kararı verilmiş olup; KONYA Valiliği(Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü) tarafından kararın halka duyurulması gerekmektedir. Ayrıca, söz konusu projeye ait Nihai ÇED Raporu ve eklerinde belirtilen hususlar ile 2872 sayılı Çevre Kanununa istinaden yürürlüğe giren yönetmeliklerin ilgili hükümlerine uyulması, mer'i mevzuat uyarınca ilgili kurum/kuruluşlardan gerekli izinlerin alınması gerekmektedir."
Alcar depara kalktı. Örnek olur inşallah
Bryat, basan tavan yapmış. Baktım, bir haber göndermemiz kap a. Eğer bedelsiz gelirse belki bizim sütçü beygrinde hareket eder
Gene ne varsa frende var. Egekizda ipe un serdi. Korkarım biraz daha giderse fren bunların etki alanından çıkmış olacak. O zaman yandı gülüm keten helva
Aynı terane gidiyor gobi yapıp sazanlari avlıyor.
Kafayı betona çarptı galiba:)
Hayırlı olsun umarım devamı gelir 👍👍👍
Geliyor gelmekte olan.( inşAllah)
Enerjiden çıkan paralar çimento ve bedelsiz beklentisi olan hisselere girdi diye düşünüyorum.
Bilanço tarihini bilen?Tşk..
Sasirtmaca yapmasa olmaz. Domuz domuzlugunu yapacak amk
Avlanma taktigini değiştirmiş. Sazanlar bıkmış, büyük balık bekliyor. Oltan saglamdir umarim.Dikkat et büyük balık koparabilir aletini:)
Olta bakilciligi sıktı. Sazan a serpme atmaya devam.
Dünkü depar sonrasında dalak şişti tabi,kivraniyir ayi:)
Sanki bir hafta tavan tavan yaptı şimdi eksi seyrediyor tahtacı ne yapmak istiyor?seçimden bu güne endeks tarihi zirve yapsın sen uyum sağlama bir tavan sonrası oyalan her gün tavan yap istemiyorum endeks düşüşünde nasıl şelale gibi düşüyorsun çıkışına da tepki ver ben elimdeki hiseyi 5050 zirve yaptığında satmadım buralardan hiç niyetim yok ömrüm varsa zamanım var hayırlısıyla
Zirveyi gecmemiz lazım. Çok oyalqndik
Frenden ziyade egkizdan bir hareket bekliyirm. Bizi de costurur ins:)
Gene keci inadı tuttu kodugumun
Bir haftadır oyalaniyor kopoglu
Endeks %1.66 yukarı Konya % 1.18 eksi ve sen dün tavan yapmıştın ağam bunlar bizle dalga geçi
Neyse ben kendi haline bıraktım
Herkese günaydın. Sayfayı sürekli takip ediyorum ama pek sık yazmıyorum.
Dün saat 17:30'dan sonra 3 bedelsiz de saldı aşağıya, umarım bugün tam tersi olarak çok güzel bir haftalık kapanış yaparız.
Denetime tabi olmayan ve sivadijlarini dusundugum ilk çeyrek bilanço su sonrasında 2. Çeyrek iyi geleceği için fiyatı bir tık yükseltmiş olabilirler. Ama buradan bir ralli çıkmaz bence
Bas bakayım nereye kadar basabilecen amk
Endeks rekor üzerine rekor kırıyor bu böyle nereye kadar gidecek merak ediyorum Konya endeks hissesi değil lakin düşüşlerde kayıtsız kalmıyor
Motoru boğdu ayı, lan bu devirde karbiratorlu arabamı kaldı. Değiştir şunu. 23 yıldır aynı kulustur:)
çimsadan da utanmıyor bu rezil!
Politik den bari utan amk dürzü katıksızlar
çimsa %600 oranında bedelsiz sermaye artırımı kararı çıktı.
Böylece Çimsa, 20 yıl sonra bedelsiz kararı aldı.
Geliyor gelmekte olan… konya %10.000( inşAllah)
Birleşik Arap Emirlikleri ile 11 ilde yıkıma neden olan asrın felaketinin yaralarının sarılması için deprem tahvili anlaşması imzalandı. 8 milyar doları aşması beklenen tahvilin geri ödemesi uzun vadeli olacak
Bu kapsamda asrın felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli 11 ilde yıkıma neden olan 6 Şubat depreminin maliyetinin karşılanması için Birleşik Arap Emirlikleri ile deprem tahvili anlaşması imzalandığı öğrenildi. İmzalanan tahvil anlaşmasına göre BAE, hazine tahvillerine para yatıracak ve bu para ile depremin yaraları sarılacak. Kısa süre içinde hayata geçirilmesi beklenen deprem tahvilinin geri ödemesi ise Türkiye'nin deprem yaralarını sarıp normalleştikten sonra yapılacak
Akıllıca bir hareket. Yavrularla Hisse başı fiyatı dusirerek psikolojik avantaj sağlıyor. Ağacın budaninca cosmasi gibi de diyebiliriz. Aynısını Konya da yapmalı en kısa zamanda. Ortada kocaman bir pasta var (deprem konutları ve kentsel dönüşüm, alt yapıyı saymıyorum bile, onya metrosunu hatırlayalım bu vesile ile) ve bundan maksimum pay almalıyız. Tanesi4000- 5000 lik hisseye ky girmek istemez. Psikolojik nedenlerle, pahalı bulur rakamı tek hisse için. Ama bizimkinin amacı üzüm yemek değil bağcıyı dövmek olduğu için yerimizde sayıyoruz. Yıllardır tasittigi elimizdeki 3- 5 hisseye dikti ayı gözünü . Nah alırsın, sür esseginj nigdeye. Paylaşmayı ss öğreneceksin amk
Geçtiğimiz hafta yerimizde saymisiz. Tavan , kaybettirdigi eşşeği buldurmaktan başka bir bok değil. Takip ettigim hisselerden Geçen haftanın yıldızı cemal ti %51 yaptı sessiz sedasız. En son Aloneman 42 oradaydı. Buradan kendisine slm edelim. Birde yolu düşerse şu 2. Kattaki bizim GES projesini yapan muh firmasına uğrayıp son durum bilgisi verebilirseniz super olur:)
Şimdi de cimsa bedelsizi rüzgarını kullanıyor. Ulan bir rüzgarda sen çıkar takılsın elalem peşine
Gap li acilislarini nedense sevmiyorum dürzünun