https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...dcbe2fd913.jpg
Printable View
İmamoğlu değişim falan demeye başladı. Kılıçdaroğlu’nu devirebilecek mi bakalım....
Deviremezse zaten siyasi hayatı biter. Kılıçdaroğlu Mansur Yavaş’ı da İmamoğlu’nu da belediye seçimlerinde aday göstermez bu saatten sonra.
İmamoğlu ya Kılıçdaroğlu’nu devirecek yada ayrılıp yeni bir parti kuracak...
Ayrılıp parti kuranların büyük çoğunluğu hüsrana uğruyor....
KK benden son oyunu aldı,artık iyi partiye oy vereceğim.Kadın geçen seçimde abdullah gül faciasından bizi kurtardı,bu seçimde imamoğlu veya yavaş dedi o da doğru hamleydi.KK artık benim gözümde yok hükmünde.Cidden kesinlikle chp bu haliyle .kripto akp li bir parti.Ekmelettin ,abdullah gül hamlesi ve bu seçimde illa ben hamlesi bilinçsizce yapılamaz,demek ki bu kk ya verilen görev bizi uyutmak.Bana bundan sonrası uymaz.Bu yaşıma kadar chp ye oy verdim.Artık emekli oldum:)))))))
Ha imamoğlu veya yavaş chp nin başına geçer ,tuncay özkan falan defolur gider o zaman elbet olay değişir.Bu chp den bir halt olmaz.
Sosyal medyada, Kosava’da gösteri yapan Sırplar ile Nato askerleri arasında çatışmalar çıktığı, 41 Nato askerinin yaralandığı hakkında haberler var...
Ben Faik Öztrak, nerede Trak orada bırak şshsı da çok seviyorum cebinden bir kağıt çıkarıyor 30 saniyede okuyup gidiyor, bütün yönetim kukla, tuluat yapıyor ben de cehape emelklisiyim bi daha oy dahi vermeye bilirim.
Habertürk daha ilk seçimde Altaylı ya yol verdi demek ki herkes sonucu biliyor du. Saflık bizde Kılıçdaroğlu Baba filmindeki tessio şimdi onun yerine Faşo biri geçmeye çalışıyor. Nereden baksan berbatov bir vaziyet..
Halk tv de şirin payzın diye bir hatun var, şunu güldür güldür kadrosuna alsalar keşke çok komik yaa...
Mevcut fiyatlara %15 zam geldi.
Tavuk ızgara 490 TL oldu
https://i.hizliresim.com/g449mo0.jpeg
Döviz mi daha çok kazandıracak borsa mı?
Dolar 20.20
21 seviyesi teknik bir seviye.şu anda dusunuyor piyasa.yeni ekonomi takimini bekliyor.oyle karar verecek .
TRY aşırı değerli..Turistler için İtalya bile bizden daha ucuz durumda...Bu kurla nasıl Turist çekeceğiz veya full pansiyon gelen turisti nasıl sokağa çıkarıp para harcatacaksınız !!!!!!!!!!
Reel kur endeksi oyle demiyor.degersiz diyor.55 e dusmus.normade 100.
https://www.airbnb.com.tr/
Buradan Yunanistan kiralık villa ,italya ve TR ye bakın..Bizim fiyatlar oranın 2 katı..Gıda fiyatlarına bakın yine biz aşırı pahalıyız....
Neyse bakalım ne olacak...
20.2333
Türkiye yüzyılı geliyor, reyiz geliyor, açın Doların önünü
Hangi reel kur endeksi,hani tuik in açıkladığı enflasyon oranlarımızın diğer ülkelerin enflasyonlarının farkına dayanarak bulunan şey mi.Bizim tüik ve merkez bankasının hesaplayıp bize şeettiği rakamlar mı:)))))))) Yahu bu ülkede o rakamların alayı çakma.Onlara bakarak iyiyiz kötüyüz falan diye yorum yapılabilir mi.Tüik diyorum,merkez bankası diyorum bu ikisini yanyana yazınca benim cümlemin ayarı bile error verir,doğru cümle kuramam ,cümle devrik olur.
Neyin reeli yahu. Receldir o reçel olsa olsa. Reçel endeksi.
Carpismaya 4 dakika .gaz vermeyin.reel dedim .[emoji39]
Burda konustukca reel kaybediyor.
20.2555
Kopuş başladı
edit: 20.2757
Makas epey kapandı
Harem dolar alış 20.48
Ykb alış 20.25
Seçim sonuçlarını hazmedemeyen dış güçler yine sahneye çıkıyor. Ireisi yedirmeyiz bu böyle biline. Yaptığınız zamlarla, dolardaki oyunlarınızla bizi kandıramaz, yıkamazsınız.
Bankalar ,Kapalı çarşıya karşı.
Fiziki Dolarlarımızı size gaptırmayız diyorlar.
20.32 :kahkah:
Türkiye Yuzyili geliyor. Ohhh ohhhh
20.31 de sakinlemedi oyalanmadı hemen 32 ye çıktı
31 e geri gelmeli 69 a gidebilmesi için
Kira , ev fiyatları ve gıda fiyatlarının arkasındaki ana neden sizinde altını çizdiğiniz gibi aşırı üreme fonksiyonları gelişmiş sığınmacılardır...Adamlar tavşan gibi ürüyor a.q :oleyo: Uçkuru ne kadar seviyorlarmış :kahkah:
Bu sorunun çözümü konusunda Halk mevcut iktidarı destekledi...Yapacak birşey yok ...Olan turizm gelirlerine olacak!!!!!
Dipnot; Mesela BEA ile bir anlaşma yapılır oradan gümrüksüz et siparişi gireriz. ,internetten ucuz deve eti keçi koyun falan , hatta brezilya pirzolası,afrika pirzolası hoop soğuk zincir evimizde...:kahkah: Nasıls olsa swap da var a.q TRY öderiz sorun çözülür..:oleyo:
niye şikayetçi oluyorsunuz
şikayetçi olması gerekenler haşllerinden çok mennundu
havai fişeklerle kutladılar
suriyelilerin kalmasını
işsizliği
yüksek enflasyonu
tek adam rejimini
hukuksuzluğu
5 li çeteyi
pudra şekerlerini
itfaiyecinin hortumunu der geçerim bundan sonra
sizede tavsiye ederim
Araba fiyatlarına %4.5 zam garanti gibi Haziran başında.
Aynen şu ruh halindeyim artık.
https://twitter.com/gokhanonlinee/st...12614678937600
Tl fiyatları limitlemeden yardırırlarsa,
ultra pahalı oluruz.. Kur/Fiyat artış çarpanı 1 den büyük..
0.71/30 gün deltanın üstüne çıkılmadığı sürece sıkıntı olmaz.