Vallahi çok büyük bir çukur kazıp komple Gazze yi içine gömseler kimsenin umrunda değil. O çocukları gördükçe içip parçalanıyor. Dünya belki de başka bir gezegenin cehennemidir diyorlar ya öyle birşey.
Printable View
Ben sana olucakları söyleyim,belli bir süreden sonra tahtaya yapılan baskıdan ötürü ky artık bıkacak ve nalet olsun maliyetime gelirse bir dakka durmam diyecek ve zaman gelicek tahtada baskı kalkacak, maliyetini kurtaran hisseden kaçacak, kaçan oldukça hisse yükselecek bu yükselişte patır patır ky dökülecek sonra fışkırt baba fışkırt bi süre sonra, way arkadaş ben sattım hisse uçtu denilecek... Bu yıllardır olan random stayla hep devam edecek ve ky hiçbir zaman borsadan zengün olamadan ömrünü bu bataklıkta çürütecek.
Asla kazanamazsınız.çünkü herifler kimde ne kadar mal var biliyor :)
Cumartesiyi cumaya bağlayan gece hep bir cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile şok kararlar alınırdı. Herkes bu saatlerde resmi gazete takip ederdi. Şimdilerde bu yok. Bu haftasonu sadece CHP kurultayı var. Eğer Kemal dede giderse, heyecan gelir. Reis seçim sonrası acı reçeteyi biraz gevşetip uygular diye beklenti oluşur. Buna bakacağız.
Ereğli, simetal tarzı inek gibi. Her sene düzenli temmettü veriyor OYAK nedeni ile.
Simetal ineği iyi besmezsen, süt verir ama gelecek sene yavru vermez.
Hoştayn inek ise, ne yem verirsen ona göre süt verir. Az yem az süt, çok yem çok süt. Ama her sene yavru verir.
Tüm veterinerleri başımıza toplama şimdi [emoji3], ben de köylü çocuğuyum yavru ile yemin, dana kalitesi açısından etkisi olabilir ama hiç yavru vermeme duymadım, az yem verince.
Çok güzel bir ırk ya Simental iyi de uyum sağladı Türkiye'ye
Emekli olsamda hayvancılık yapsam ya özledim vallahi, tavuk, civciv, kedi köpek, danalar...
Takasbank'dan teminat çekilmiş gibi.
https://i.hizliresim.com/1uk3dtw.jpg
Panda Ayhan isimli spekülatör, canlı sohbet kanalında borsa hakkında bilgiler veriyor.
Her cuma veya salı akşamı olacakmış. Güzel bilgiler var. Galiba sonradan dinlenebiliyor.
https://twitter.com/AyhanBorsa61
Bazı sektörlerde vade kısa bazı sektörlerde uzun.
Gıdada vade maks 2-3 ay olabilir, öte yandan inşaatta müteahhit 1 yıl sonrasına ödeme yapmak isteyebilir. Aldığı demir, seramik, çimento, boya, PVC, kombi, radyatör, dolap, ankastre set, boru, kablo vs ödemesi daireler tamalanınca diyebilir. Ben dairemi PVC'ciden aldım diye hatırlıyorum. PVC parasını daire olarak almış.
Gıda perakendede 2-3 ay vadeli alıp kredi kartı ile 1-2 ay vade ile satsa 1 aylık ciro kadar yıllık faiz oranında kafadan kar olması gerekir.
Tansu Çiller nas.modelindede deli ralli olmuş aslında.kriz mriz olmamıştır
Herkes kulaktan dolma uydurma bilgilerle utulmektedir
2022 de ekinumi de haberleri geçtiğini gördük ve deli ralli
https://i.hizliresim.com/s8oue43.jpg
Görüldüğü üzere endeks 500 kat artmıştır
Selavat getirin VOB yapmayın herseyinizi kaybedersiniz
Daha önce de yazmıştım. 10-15 yıl olmuştur, hiç aramayan aracı kurum temsilcim aramıştı, klmsn kağıdımın yeterince yükseldiğini söyleyip başka kağıtlar önermişti. Yok diyip kapattım. Ertesi 2 gün tavanla yüzde 40 artı kapattı.
Mi 9T cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İsrail masıl ki latil devlettir
Hamasta kanlı terör örgütüdür.
İkiside kadın erkek çoluk çocuk sivil asker bakmıyor
https://twitter.com/twit_Meclisi/sta...ufaLikKlw&s=19
https://pbs.twimg.com/media/F-E5QhgX...g&name=900x900
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
Bu cingöz cennetin olmadıgğnı nereden biliyormuş.olay cennet cehennem diğil sadece sorgulamamaktan geçiyor
insan olamamaktan geçiyor yoksa kimsenin ne cennet.ve cehennem için eylemlerinden vageçtigini ve değiştini zannetmiyorum.
ne olursan ol yinede gel bin kere tövbeni bozsanda yine gel..
Aylık ve yıllık bazlı yabancı yatırımcının alış ve satışları ..
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...4c44608789.jpg
o artog neydi öyle ya.. :he:
ah panda .. :drunk:
spk açıklama yapmıştı
artogu arıyoruz telefona kimse çıkmıyor çıkmayıncada şüpelendik diye :he:
bunlar arayana kadar şirketi.. 5 kere el değiştirmiş haberleri yok :he:
urfalı ağanın teki.. altından neler neler çıktı onların.
:drunk::drunk:
Altın madeni mi, petrol mu ne bulmuşlardı. Meğer vatandaşa sondaj yapmışlar Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yahu Ayhan sen her şeyin üzerine neden keklik gibi atliyorsun.. ... İsrail in seneryosunu yazıp yönetmiş ve servis etmiş...sende bu zokkayi yuttun...Ulan Allah tan korkun... ortada bir halk var vatanı parsel parsel zorbaca alınmış ve halkı soy kırıma uğramış...ne yapmasını beklersin... üstelik yapmadıkları bir süre naneyi bu Siyonistler sizin gibi hümanistlere yutturmuşlar...
Abd disisleri bakani gazze ve isvec icin yarin turkiyeye geliyor. Yeni bir siyasi kriz kapida mi? Gorusme sonrasi yapilacak aciklamalar paxartesiyi etkiler.
İSRAİL, filistinden tamamen bölgeyi boşaltacakmış..
Şİddet politikasına ,yeter artık ne olursa olsun..Diyene kadar devam edilecek.. derler..
Sonunda-PLAN_ Suud,Katar ve ABD korumacı,kurtarıcı rollerine üstleneceklermiş,
Bir kısmını MISIR'a filistinin..LÜBNAN'a..,ÜRDÜN'e verecekmiş..
Karşılığında, yardımlar yardımlar....
TÜRKİYE'de biz her zaman kardeşlerimize yardım etmeye hazırız, kekoluğunu baştan yaptığı için
tahminen 200.000 mülteci alacakmışız..
Gelen ABD yetkilileri ile sanırım PARA ve SAYI pazarlığı yapılacak
HAMAS'ın ,en tepe2 yönetcisi de,
KATAR'da ,havuzlu villalarda, kardeşlerinin ölümünden sorumluluk duymadan
hayatlarını viskilerini yudumlayarak devam ettireceklerdir..
Burada FAKİRLER yazıp-çiziyor da,
Sonunda galip gelen -maalesef- ABD ve İSRAİLOĞULLARI
PLAN bu ama , hayat ne gösterecek görelim..Bakalım
Geceye hisseyle giremiyorum sebebi bir gece şimşek gidebilir. Niye şimşek gidebilir. Bana göre rte şimşeğe bir süre verdi o tarihe kadar Şimşeğin mantığı ile ekonomi düzelmezse ki şuan ki görünüm zor şimşek affını isteyecek yada görevden alınacak MB ekibi dahil. Boyle bir şey başıma gelir bir hafta taban taban gideriz diye gece yok benim için. Yaşamadık mi yaşadık.
Kimsenin İsraili savunduğu yok. Şunu diyorlar İsrail bir bahane arıyordu Hamas ile bu bahane fazlası ile verildi. Bundan sonra katil zalim İsrail orayı un ufak etmeden durmaz. Bizde burada boykot kınama ile vakit geçiririz. Ama netice ne olacak Filistin diye bir şey kalmayacak. Kutsal kitabımız da ki kıyamet gününe kadar bu böyle. Yüce Allah bunlar bunu yaptığı için yapacağını bildiği en sonunda cezalandıracak. Bir nevi sebep ve toptan sonuç.
Erdogan netenyahuyu sildi. Uluslararasi ceza mahkemesinde yargilanmasi icin elimizden geleni yapacagiz dedi. Isvecin nato uyeligi icin atilan adim yok.dedi. abd ile f16 yapilacak yarin. Ver f16 al isveci natoya.Yaln8z yarin sert aciklamalar gorebiliriz erdogandan. Reste rest kisasa kisas.
Erdoğan sert olsa ne yazar, yumuşak olsa ne olur?
180 lik sert dönüşlerini yazmakla bitmez..
Mesele... cep delik, cepken delik, kevgir misin mübarek?..
-65 milyar usd rezervle,, 23,5 milyar usd ödenmemiş doğal gaz borcun la..
Kabadayılık yapsın da görelim...
Geçen 20 senede Erdoğan şu ülkeyi cari açıksız hale getirebilseydi, sözü dinlenir biri olurdu.. Yapamadı, beceremedi, ama halkın önüne geçip itirafta edemedi..
Erdemli biri bunu yapar, çekilirdi..
TANRI nın işine karışılmaz ama,
3 dinin ortak kutsal yeri, KUDÜSolursa
Savaş, kavga, entrika her şey olur, olmuşta..
Bir dini, afrika ya,, diğerini başka kıtaya falan koysaydı.. Dünya daha huzurlu olmaz mıydı?
Aynı şehire, bölgeye, 3 büyük peygamber gönderiyorsun, herkes birbirine giriyor..
Kudüs benim, hristiyanı hayır benim demiş, haçlı seferleriyle bölgeyi kırmış, geçirmiş, İsrail de, Kudüs benim kutsalım.. Falan filan..
Dünyanın sonuna kadar devameder, gider..
Neden böyle yapmış, anlamak zor..
https://upload.wikimedia.org/wikiped...Fakir_logo.jpg
Bu sabun
Yerli malı.!!!
Sakın almayın.!!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!