BIR FURUSMAM DAHA BITTI.....
BIR KUZU KLASIGI DAHA IZLEDINIZ....degerli kardeslerim....
Printable View
BIR FURUSMAM DAHA BITTI.....
BIR KUZU KLASIGI DAHA IZLEDINIZ....degerli kardeslerim....
KUZU KURALI....PLANLARINDAN SASMA....aynen uygula....9100 hedefti nisan vadede....geldi...ve uyguladim...BASKA HICBIRSEY BENI DURDURAMADI....
ya dahada asagi giderse diye IKIRCIKLENMEDIM...ne dediysem onu yaptim....
cunkii....bu plani uzun uzun calisarak....herseyi gozonune alarak hazirladim...BUNDAN SASARSAM....IKILIRIM.
https://i.postimg.cc/zfrGbLJK/HEDEFI.png
Bak....9920 lere indi ve dondu....9965 lerde....
ZIRAAT YATIRIM VE IKIRCIKLERI.....
ELE MI ETSEM....bele mi etsem....vayy mamina cakayim....nasil etsem lem kuzu....sen soyle...pohunu yiyim....
https://i.postimg.cc/d0BGz8WV/ziraat.png
hasstir lem....
kendin ettin....KENDIN BULDUN....
gul gibi....sararip SOLDUN....
ben saaa....10 800 de didimki....direkt 8200 e in....sen dedinki 9100 eyidir....BUYUR EYI...TONLA MAL GELIYOR...AL BAKEM.
Yerden aldım keseri
Vuramadım ben seni
Bir babanın gönlünü
Yapamadın serseri.
Aman Gül-ali..
Mustafa KESER'in Rumeli Hisarı konseri.
Ve.
Muazzez ABACI'nın belki de son konseri.
Birlikte.
Demem o ki, izleyen belki 600 kişi şarkılara öyle bir iştirak ediyor ki, gözleriniz dolar.
Bunların al isim listesini en yakın konservatuvara yazdır.
Millet olmak bu demek herhalde.
Hani diyor ya, kader de, tasa da sevinçte ortaklık.
Peki bu Gül-ali türküsü ne ?
Guzu bilmez, bizim Babo'nun en sevdiği türküdür.
Onu da ondan şeetim..:)
https://www.youtube.com/watch?v=jduM...PollProduction
DOCTOR....
ACEMI BU ZIRAATTAKILER....imam hatipliler....CENAZE YIKAMAYI OGRENIYORLAR.....
EMME....
CENAZE NIYE VARI BILMIYORLAR....allah oyle istedi saniyorlar....
buyuk fon yoneticileri....ve....BIR TEKMEDE SEN FUR KURALI....
FON....yuzde 10 zararda....fon yoneticisi durumu inceler....KISA SUREDE YUKARIYA YONELMEK MUMKUN DEGILI GORURSE....
BIR TEKMEDE SEN FUR KURALI DEVREYE GIRER....satisa gelir...bir yuzde 10 daha zarar yazar...ve satar cikar....
bu oluyor suan....ve cok CENAZE olusuyor....yika yika bitmiyor....gom gom tukenmiyor.
halbuki direkt 8200 e inseydi....BU FON YONETICILERI YUZDE 30 ZARARDA OLACAKTILAR....PARA GETIRIP....BORSAYI YUKARI SURECEKTILER....
COK ISRAR ETTIM....10 800 DEYIZ....sur ulen 8200 e direkt dedim....o 9100 eyidir dedi....ALL ORTALIK CENAZE KAYNIYOR....MEZARLIKLARDA YER KALMADI.
ZIRAATTAKILERE ONERDIM.....BIR TEKMEDE SEN FUR....YUZDE 10 DAHA ZARAR YAZ....8200 IN...
orada bir tane dahi satici bulamazsin...SATAN PARASININ YARISINI KAYBETMISTIR ZATEN DEDIM....
dusunuorlar....
du bakalim ne diyecekler....raistlin....
Alırım diyoo :):)https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...5a31e3d132.jpg
FUR-KAC long denenebilir...HAZIRANDA....2 mayista geri cakmak uzere....
KENE henuz erken....
10 400 civari FUR-KAC.....200 puvan getirir....
KENE disinda....FUR-KAC lari yazmiyorum....emme yapiyorum....
8 dakika var kapanisa...BENIM GIBILER CAKAR...AFFETMEZ...PANIK VAR CUNKI.
bugunki satislarda....1 MAYIS ISCI GUNU RISKINI almak istemiyenlerde vardi.....
yani....
FUR-KAC long para yazar....yarin buyuk bir olay olmaz ise.....
Tamamen kayyum ile ilgili olduğunu düşünüyorum. Konuştukça çakıyorlar..
bu goruste dogru....
VARLIK FONU.....piyasalari duzenler.....
asiri dusmusse....ALIR....asiri cikmissa ....GOMER....
10800 DE....aciga 60 milyarlik mal satmissa BOFA dan....bunu ZIRAAT la geri alip....sistemik krizi onluyorsa.....BU ONUN GOREVI....ben otorite dedigim bu duzenleyiciyi izlerim....tum borsada ki hareketlerim...BU DUZENLEYICI kurumla ilgilidir....
topigimde....ben degil....bazi kardeslerim....anlik olarak....borsayi bu cikariyor veya bu dusuruyor demistir...BU ANLIKTIR...GENEL DEGILDIR...
""1 YILDIR CAKANLAR TA KENDILERI""...
bu tespitin dogru....bende 1 yildir surekli shortluyarak PARA YAPTIM....onu izledim...
simdi....
ikimizinde kafa yoracagi sey su....HEDEF FEYZA yi nerede baslatacak....ve feyzaya surecek...INDIRDI....O TEMAM.
unutma....ELINDE SONSUZ TURKISH LIRASI VAR....DOLARI YOK EMME....EUROSUDA YOK....
bu grafiğe göre 1 değil en az 6 ay lazım
iki kırmızı çizginin daralması ve (oluşacak ise ) trendin sağlam olması için
https://i.hizliresim.com/jazev17.jpg
becaaaz :
https://i.hizliresim.com/podxmjy.jpg
iki sarı kutuda yeterli daraltılma yapıldığında, peşinden gelen yukarı hareketi görüyorsunuz
mavi kutuda ise; yeterli daraltma yapılmadığını görüyorsunuz
en sağdaki kırmızı kutu ise, yeterli daraltma yapmadan, kaadı yukarı kaldırmaya kalkarsan ne olduğu görülüyor
Sıkılacak diş ise iyi....
Çizimlerini beğendiğim bi elliotçu hoca aylar önce 190-180 usd dalgasının ardından devasal ve 2-3 sene sürecek ralli demişti
Aslında kuzu hocamın beklentisi ile çok paralel tek sıkıntı adamlar bu süreci çok mu çok uzattı
İnatla indirmiyorlar hadi endeksi indirmedin bari doları sal dolar bazlı yine oraya getir ama onu da yapmıyorlar
İmamoğlu ile dolar fırlayınca aha olacak artık dedik yine doları satarak baskıladılar
Soru şu ; bunlar bu seviyelerden varlık fonuna devrettikleri o kadar malı nereden geri alırlar
Belkide Tunç hocanın bahsettiği süper bono gelecek adamlar nakiti 6 ay da oraya park edecek
tekrar söylüyorum
BALİNALAR... borsadan para kazanmaz
parayı dolar ve faiz'den kazanırlar
çünkü : 100 milyar doları , ancak faize bağlayabilirsin
100 milyar doları borsaya gömemezsin... o kadarlık mal alamazsın... hadi aldın diyelim, geri kar ile satamazsın
borsaya en fazla basacağın 5 milyar dolar... onuda 1-2 sene uğraşıp 10 yapacan... ölme eşeğim ölme
ama (kuzu abide topiğin başında hesapladı )
Türkiye tahviline nisan 2024'te 100 milyar dolar basarsın... (şuan olduğu gibi ) 130 milyar dolar alır kaçarsın
borsa : dostlar alışverişte görsün yeridir
YABANCI hep kazanır... yok öyle birşey...
öyle AK YATIRIM'ı, İŞ'i, GEDİK'i... TACİRLER'i... QNB'yi atlatamazsın
HSBC nin nisan pay vadelileri pastasına bir bakın... ne kadar zarar yazmış ?
Önceden brent düşünce dow da düşerdi
-750 görmüş DOW'u... +250'ye getirmek
1 değil, 2 tavan yerine geçer bu alemde :drunk:
aslında işin aslı ''faiz indirimi...'' falanda değil...
işin aslı:
YEŞİL üstüne geçerek, düşüş sonlanıp... güç BOĞAlara geçtiğinde ;
https://i.hizliresim.com/n58hdzo.jpg
irezillik yakadan paçadan akar....boğaların rezillikleri...
onun resminide yarın atarım
iyi geceler hepinize
ha ha ha....demek disinizi sikacaksiniz....sonrada ALTUN FURUS yapacaksiniz....
senle babo....heeee....
o ceyrek altini hevaya atacak....sen el yapimi laz tabancan ile nisan alip....sahte iraqi cekmekten yorulmus gozlerinle...ceyregi ortasindan furucan heee.....
HANGI KAHVEDE YAPACAKSINIZ LEM.....MANOLARI KIM TOPLUYACAK....ha ha ha.....
usaglar....
nasil bindirdim....ikisine birden....
topigi komple bana yikip kactilar....
ara ara gelip....KAFA BULUYORLAR.....ha ha ha
GOZARDI EDEMEZSIN....
neyi ula.....
BLANCOLARI.....ZARAR ACIKLIYORLAR.....
eeeee ossun....batik sirketlere ortak oluyorsun....
kar yazamiyorsa....KREDI KULLANMAK ISTEMEZ....FAIZINI NEYLE ODEYECEK...yok ki kar....
eeeeee parayi nereden bulacak....HISSE SENETLERINI SATARAK BULACAK...bu satislar o satislar.
FK....FIYAT/ KAZANC.....kazanc nerede paydada....payda azaliyor....FK firliyor.....vawww...HISSE FECI PAHALI....ALINMAZ....SONUCUNU TEMEL ANALIZ VERIYOR....