Herkes bırakmış oluruna izliyor tahtayı..
Printable View
Herkes bırakmış oluruna izliyor tahtayı..
2.13 Maliyetle ISMEN vardı elimde zararına cıktım. 3.80 den buna geldim kafayı yiyorum. ISMEN 2.44 gördü. Nasıl bir kağıda geldik işlem olmuyor.
keske burdaki yazılanları okusaydınız benim maliyet 11 ama yarısını 4 lerde sattım iyiki sattım en azından başka yerlerde gerçekten kazanılıyo hh gercekten allah belasını versin batsın ve perişan olsun sahipleri ama borsa oynayıp kazanacam diyorsanız alltan alıp kar ederim diyorsanız o kağıt bu kağıt değil bende bi 4.2 ler olur biraz daha satarım demiştim bi zamanlar o bile olmadı çıldırmış olmalı ki işlem hacmine bakın aman kardeşim açıkca söylüyom ne spekim nede başka bişe yıllar önce burcede varını yoğunu kaybetmiş biriim sırf toparlamak için nelere katlandım ben bilirim şimdide afrindeyim türkiyenin duaları bizimle benim bedduam burcede inşallah sahipleri bu dünya ve öbür dünyada cezasını bulur 7 yıl dile kolay herkes umduğunu bulur demekten başka bişe bilmiyom daha tecrübeli arkadaşlar var onlar yazmıyo onlarda uyarsa iyi olur
hh bide bu akkuyu projesi var öyle güldümki valla ya ne akkuyusu ya bandırmaya 12 trilyon iş yaptı tutulmayacaktı kaçtı gitmişti ondan berri balonlar maaş ödeyemedi diye işçi çıkarıyo haberi en son battı sonra savunma sanayi sonra tank paleti sonra akkuyu nüklüer ne fabrikaymış yaw her yere yetişiyo valla öyle komik ki yine geliyo zaten ağır ağır bi 3.20 daha görür bi yazan vardı kayboldu 2.90 demişti kendi görüşümdür gerçekten yapacağına eminim
Burce de endeks düşüşünü hiç kaçırmıyor. Aynı oranda düşüyor..
Ne olacak böyle nereye inecek daha. işlem olmadan paraşütsüz çakılıyor aşağıya. zarar büyüdü iyice. beklenti de yok sanırım hiç.
huy yaw huy lanet olsun bi baktığımızdada yüzde 1 düş yaw eğer dahada düşmezsen adisin lanet olsun sana senin gibi kağıda seni bu borsaya sokup işlem yapana lanet olsun ki sahiplerin inşallah aynı bu duruma düşer yeminle zararı kurtarsam yeri diyoz 3 e gelmiş ya almayın kardeşim bak almayın alans-da zararını çıkınca beklemeyin kağıt ağlama duvarı ve içerde kim bilir neler dönüyo yüzde 48 i halka arz olmuş bi şirket bi beklentisi olmayan bi şirket bihaberi olmayan bi şirket biz yandık siz alıpta hayatınızı mahvetmeyin sadece bazı dangalaklar var başka sitede adam hala utanmadan yazıyo fırlayacak diye o fırlayan bi yerine girse allah belanı versin senin gibi şirketin inşallah
Olağan Genel Kurul Tarihi; 06.06.2018
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/681436
Biraz pozisyon açtık hayırlısı bakalım... Bol kazançlar
Venus_V3_5580 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne yapacağız bu adi kağıtla elimizde patladı arkadaş. endeksin 5 katı aşağı iniyor.
portföyde ayen var en üstte altında bu adi kağıt 4.30 görünce kalbim durdu olamaz dedim hayali bile neymiş yaw
öyle yada böyle beklemekten başka çare yok. inşallah uzuncu kalmak zorunda olmayız.
BURCE 2 haftalık
http://imageturko.com/?di=OKWG
endekse bakın +1 e çıktı bizimkisi -4 hala sinir küpü ettiler
BURCE Konsolide 2018/3 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): -1212581 Ana Ortaklık Payları: -1163069
Anlaşılan biraz pozisyon açarak olmuyor biraz daha alalım bakalım..
bu kadar erken beklemiyordum abi yazdım aldı ordan 3.12 karına sattım ve milattır ilk defa para kazandım yine gelecek hemde 2.6 hedef bu seferde ordan bekliyom çare yok.hadi zamanında 5 milyon dolarlık iş yaptı uçtu 14 trilyon iş yaptı dalga gecer gibi 21 bin kar acıkladı. benim bi beklentim yok alana da satana da asla akıl veremem haa alan cadı kazanına hoş geldi hepinize hayırlı cumalar.
01.01.2018 - 31.03.2018 Dönemine ait, Sermaye Piyasası Mevzuatına göre düzenlenmemiş Mali Tablo (Gelir Tablosu) ;
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/684015
http://www.hisse.net/topluluk/showth...80#post2180480
haftalık hisse yarışmamıza kurallara uygun 3 hisse seçin 1 hafta yarışalım
Bu fiyatlamalar ile dahi sersem ettin beni alıyoruz olmuyor... Satıyoruz olmuyor... Bir kaç kişiyiz herhalde.. Tahtanın bir yapıcısı yokmu.. meydanı bu kadar boş bırakama bu fiyatlarda.. Bol kazançlar