Bence arayın sorun,g kurula katılın.
Ben genelde katılmaya çalışırım. Çok keyifli ve de hissesi olan herkes bir ortak.
Çoğu şirkette aynen söylediğiniz kötü yönetimi dile getirdim.
CPH1951 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
2015 de ayni sermaye 30 milyon kar ve 1,7 cari varliklari ile 1 USD imiş.
Yıl 2020 cari varlıklar. 3katindan fazla artmış.
Kar 15 kat artmış.
Fiyat %50 bile artamamis[emoji848]
Güzel baskı var Türkiye sigorta ve ak sigorta fonlar eze eze topluyorlar.
Orta vadede faizlerin ve USD nin birşey yapamıyor olmadı böyle temettü verimi olan kağıtları öne çıkarır
3aylik takashttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...0be48ad725.jpg
2011 yılında ageas ak sigorta hisse devri yapılırken 2,2usd den almıştır.
Bugün ki kurla bile 15,5 TL yapar.
Pay başına 1 TL temettü hayırlı olsun
Tam da budur.
Mart 18 olmasi da güzel.
2,5 aylık faiz kasada kalır
Güzel bir temettü açıkladı, % 9 a yakın bir temettü verimliliği oldukça iyi bir oran bu düzeyde temettüyü bu sene dağıtacak şirket sayısı çok az olacaktır. Fiyata da elvet güzel yansıyacaktır. er ya da geç
imzamda yer alan davranışsal finans ile ilgili ankete katılırsanız sevinirim arkadaşlar bu arada
1 lira net mi brüt mü?
Şayet net ise şuana değin en yüksek temettü verimi akgrt'de.
"politikada hiçbir şey kazayla olmaz. olmuşsa, öyle planlanmıştır."
Eregli'yi severim az biraz ortaklığımızda uzun yıllardır sürmektedir. Ancak döngüsel bir şirkettir. 3 kuruşluk emtiayı alır işlersin katma değer yaratırsın. Bu kısmı istikrarlıdır. Ancak aldığın o emtia satış aşamasında küresel olarak fiyatı zıplarsa müthiş karlılık üretirsin. Bu senede ereğli'nin şanslı yılı olsa gerek...
Birinizde açıp okuyun yahu
hep işkembe den hayaller
0,85 tl temettü net ve taksit falan yok
Bende akgrt yok. Bilemeyeceğim.
En son 2006 da bedelsiz vermiş
İhtiyaç fazlası nakitim olsa bu seviyelerden almaya çalışırdım.
Son fiyattan alsan yüzde 8,88 net temettü verimi var. Hiç fena sayılmaz.
Temettüyü al, lotlar dursun kenarda.
"politikada hiçbir şey kazayla olmaz. olmuşsa, öyle planlanmıştır."
Benim okuduğumda taksit vardı?Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şimdi sana bir şey derdim ama neyse...
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...7a2e3ee4a4.jpg
Bence yüzde 100 olacak
Kayıtlı sermaye tavanı arttı çünkü
Bu sene olmadı seneye kesin gibi
Bu arada en düşük araç fiyatı ikinci el 50 60 bin
O olan 150 200 bin TL
Yani yaklaşık üç bes misli artmış durumda
Eee
Sigorta ile bağlantı nedir?
Kasko trafik ücretleri de en az üç beş misli arttı demek bu
Henüz bunu fiyatlamadi piyasa
Sabancı Grubu en büyük sigorta şirketi olmak için yüklü bir sermaye artırımı yapacaktır büyük olasılıkla
Bu arada ister peşin ister iki taksitte temettü dağıtacak bunun kavgasını yapmaya gerek yok bence arkadaşlar
Şirket batsa
Yüzde 3000 bedelli açıklasa bir ay tavan açardı
Adamlar yüzde 10 temettü dağıtacak bir seans olsun tavan aç kardeşim.
Bu kadar olmaz ya
8 ve 9 tl arası alarm kurdum o fiyatlardan alırım bekliyorum
Wuffet amca gizlice sigorta hissesi topluyor Muş
Bu baskıyi wuffet amca ya borçluyuz büyük olasılıkla
Bu kadar endekse ters hareketin açıklaması olmasa gerek
Bu fiyata bu temettü!! Gizli sırlar var ne peki?: Ben bu temettüyü bu kara göre veriyorsam seneye en az bu kadar daha vereceğim işlerim iyi demektir. Adamlarda işler öyle bir tıkırındaki gözü kapalı 306 milyon tlyi şak diye dağıtma kararı alıyorlar. Helal olsun sana akgrt.
Borsada aslolan temettüdür, gerisi heyecandır.
Düşündümde warren buffet türkiyede sadece 2 kağıda yatırım yapsa hangilerine yapardı?
1 CCOLA
2 AKGRT.
adam kolacı ve sigortacı. Bunların değerini bizler ayıkamadık.
6 senede paranı katlayacak hisse. her sene temettü. Ayrıca bedelsiz spekülasyonu da var yakında öyle gözüküyor. Tam temettü yatırımcıları için.
fk si, temettüsü ve karin devamlılığı ile bu fiyatlar çok ucuz değil mi?
Hissenin yabancısıyım. Bugün de balıklama atladım.
Gözden kaçırdığım birşey mi var acaba? Bilgili ve hisseyi taniyan arkadaslar yesillendirebilir mi? Teşekkürler.
Ve
Sabancı holding var arkasında
Salt Sabancı holding i sigortalasa bu kadar kar yazar ki hwrkesin tercih ettiği bir şirket.
Hissede bir baskı var
Temettü açıkladığı günden beri sat baskısı kurdular
Ayrıca wuffet amca haberi de düştü yine baskı devam ediyor
Endekse rağmen ters hareket eden şirketler mutlaka iyi kazandırır ilerleyen günlerde
Bekleyip göreceğiz bakalım
Bizde de batık şirketler en değerli
30 kuruşluk hisselere yatırım yaptırıyorlar 10 20 50 100 olan bile var.dur diyen yok bunlara
Adam diyorki hisse başına 1 TL temettü dağıtacagim hisse en az ikiye katlar
Neyse çok dert değil
En az seneye kadar da bölünür hisse ikiye katlar temettüyude hisseye geri yatirirsan ballı kaymak olur
Hareket başladı gibi
980
Kerizler sağolsun. Borsa aleminde 1 tl brüt temettü açıklayıpta 10 tl altı olan kağıt görmedim ben bu hariç. 190 tl deki fort oto hepsini dağıtsa 17 senede amorti ediyor. Buda sigorta! Adamlar paso diyor her sene %10 20 net kar büyümesi. Açık ve net. Aptallara nefessiz kitlemeyip akgrt mi yükselttiğim için teşekkür ediyorum. Erken emekli maaşı kazandırdı sayelerinde akgrt. Hayırlısı ile temek nasip olsun
Kapanışa yakın koydular takozu
https://i.ibb.co/tmkszFP/Screenshot-...eks-Trader.jpg
Bunlar böyleler devletmemuru. Bi zamanlar 8 i geçmesin diye de koyarlardı. Sonra köpek balığı gibi saldırdılar. İnşallah 12 lerde de takoz koymaya başlayacaklardır. Net kara göre gelecek senede aynı büyüme yüzdesini tutturursa ve aynı oran olursa net 1 tl temettü cepte.
Fordoto da temettü açıkladı. Fiyata bak temettüye bak. Kağıt hakimleri sizde biliyorsunuzki elinizde bir zamanlar paso 1 tl de sürünen creditwest factoring yok.
Sn honky start verildi mi bilmem. Ama hep bir anlamsız baskı var. Bugün t.e. lerde set çeken tacirler fondu bence tcd diye geçer. Bilerekte almadılar ama orası daha ilginç olandı.
Yani aslında burada yazmamam lazım çünkü topladığım lot bitti, satmayı da asla ama asla düşünmüyorum. Yazmam gereken yerler bi nebze alarko, anhyt ve ccola olmalı. Akgrt fiyat ,hareket, set çekmeler, lotlar vs. Hiç bi şey umurumda değil çünkü adamlar 2021 e artık 3.9 milyar tl ile cillop gibi %30 büyüyerek girdiler. 3 4 sene böyle büyüseler 10 milyara ulaşırlar.