hayr olsun.bu hareket niyeki.
Printable View
hayr olsun.bu hareket niyeki.
niye hareketlendik bugün
birazdan başladığı yere dönerse hiç şaşırmayacağım.söz, mübarek gün...küfürde etmeyeceğim.
doğan herşeyi satıyor bunu da satacak beklentisi ile hareketlenmiş olabilir
Aynen doburda o yüzden +15 yapti
Hareketler pek eski hareketlere benzemiyor.Sadece hatırlatmak istedim.
Yani Üstad? Olumlumu? Olumsuzmu?
SM-J701F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Olumlu çünkü çökmüş piyasa da 7 altına zor geldi bugün eksi piyasa da yüzde 8 yaptı hala biraz alımla eski yerine gelebilir yoksa bu piyasa da bu hisseyi yerden toplardınız.
Dikkat edin az lotla geri geliyor üste yazılan buna göre çok lotları hemen alıyorlar. Tabii benim görüşüm kimseyi etkilemek istemem.
Aydın Doğanın başına ne geldiyse basından geldi oda bıktı ve çıktı şimdi bence iş adamı olmaya karar verdi bundan sonra yaptığı işlere göre değerini bulacaktır hükümetlede zıt gideceği bir şey kalmadı.Yani başının belasından kurtuldu.
Ayrıca yeteri kadar da sermaye yaptı.
şirket son bilançoda kara delikleride kapadı mesela çalışanların kıdem tazminatlarınıda fonladı geçmiş yıl zararını kapattı argeye hız verdi artık önü açık bu şirket her türlü olumlu gelişmeye açık ortaklık satış karlılığın sistematik devam etmesi sermayenin küçüklüğü medyadan çıkınca celhalatla ditaş ikizleri doğanın gözde cariyeleri durumuna doğru dikkat çekmeye başladı.YTD
Bol Şanslar.......:kalp:.......iyi hafta sonları olsun.:cck:.....:wave:
şu yazıların üzerine tıklayın linkler var :
buradan formu doldurun :
YARIŞMA >>> KATILIM LİNKi
buradan da doldurulan form sonucu liste var hem sizin hem de rakiplerinizin.
İZLEME >>> TAKİP LİNKi
Aydın Doğanın basın yayından ayrılıp gerçek ticarete dönmesinin meyvelerini mutlaka görecektir.
Dolar bazın da tepesi 3.5 dolar şu anda 1.6 dolar.
doğan bunuda kazalan satarmı ne yapacağı belli olmaz tamamen enerjiye odaklanabilir celhalat çok dikkat çekiyor bu daha tam dikkatleri üzerine almadı belkide kasıtlı olarak bu şekil davranılıyor hayırlısı bakalım.YTD
son kargaşada anlaşılan herkes malını kaptırdı ne yazan ne çizenimiz kaldı burası gerçekten sessiz kaldı.
Ditaş Doğan genel kurulda onaylanan temettü dağıtımını bugün (18/04/2018) dağıtacak. Şirket 1 TL nominal değerli pay için 0.0696388 lira net kar payı verecek.
Allah bereket versin ortaklar...
temettü için talep gerekmiyor demi.hesaba otomatik mi yatıyor.daha önce hiç temettü almadım da.
teşekkürler kardeş
temettüler ne zaman hesaba geçer acaba.
Doğan grubunun elinde kalan iki sanayi şirketi celha ve ditas. Ümit ederimki medyadan ayrıldıktan sonra bu iki şirketi sanayi devi yapmak için uğraşacaklar. Yerli otomobil seneryosu ile bütünleşip büyüme yönüne gidebileceği şirkette ditaş olabilir. Ve önümüzdeki zaman diliminde ditaş adını sıkça duymak pek sürpriz olmayacaktır.o yüzden geleceğe yatırım yapmak için buralar benim adıma uygun gözüküyor.
Yatırım tavsiyesi değildir
Tık tık tık kimse yokmu temettüleri aldınız güle güle harcayın bol kazançlar DİTAŞ cılar esen kalın...
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
eyyyy ditaşçılar nerdesiniz?ne olcak bu ditaşın hali?bilanço bu hafta sonu gelir mi?önümüzdeki haftaya mı sarkar?fikri olan.
günaydın.
bu hafta, öbür hafta çok fark etmez, eninde sonunda gelecektir.
önemli olan, bilanço dışı bir gelişme de olur mu, onu merak ediyorum.
dünkü rüzgardaki duruşu fena değildi. ditas inancımız devam ediyor.
Celha 6.5 milyon kar açıklayınca bende Ditaş tan 4 milyon kar bekliyorum. Umarım az olmaz fazla olur. Herhangi bir veri yok sadece önceki bilançolar ve Celhanın önceki ve şimdiki bilançosuna istinaden benim beklentim. Önümüzdeki hafta açıklanır diye bekliyorum.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
Biliyorum sektörlerin farklı olduğunu, geçen sene ilk çeyrek Ditaş 1.9 milyon kar açıkladı Celha 3 milyon şimdi Celha 6.5 açıklayınca bende Ditaştan 3-4 arası beklentimi 4 diye seslendirdim. Geçen sene Euro 3.88 idi bu sene Mart sonu 4.86 oldu Ditaş %60-65 malını yurt dışına sattığı için ciddi kur farkı geliri bekliyorum artı ciro da artacak. Sırf geçen seneki 1.9 milyon karını belki kur farkından elde edecek diye düşünüyorum. İşte bütün bunları önceki seneki bilançolardan tahmin ediyorum sadece. Eğer ilk çeyrek 3-4 arası gelirse geçen sene ikinci çeyrekte 400 bin kar gelmişti yani 6 aylık karı 2.3 gibiydi bu sene 6 aylıkta % 200 e yakın artış görebiliriz.Ytd.
İlk çeyrek 1.9 kar gelince hisse ikinci çeyrek beklentisiyle 8.80 i gördü ikinci çeyrek 400 gelince kısa sürede 6 ya indi. Yani ilk çeyrekten sonra 6 aylıkta 5 milyon kar beklenirken 2.3 de kalınca hisse göçtü. 3. ve 4. çeyrekte de 1.1 ile 1.3 mü ne geldi. Kısacası iyi gelmedi karlar ilk çeyrekteki ivmeyi yitirdi. İnş bu sene iyi başlar aynı ivmede gider. Ama dediğinize katılıyorum büyük baskı var hissede ve oldukça sığ. Bende bu baskıda elime geçen paraya Ditaş aldım alıyorum. Umarım aldıklarım yüzümü güldürecek bi gün.Bol kazançlar Ditaşı olanlara. Ytd.
Mesele sadece kar mı olmalı?
10 milyon TL sermaye ve piyasa değeri sadece 16 milyon dolar.
Niğde'de şehire bitişik devasa arazi üzerinde her türlü araç için üretilebilen tüm ön takım yedek parçaları.
İç piyasada nerdeyse tüm markalara ürün satıyor.
Yurtdışında Rusya, ABD ,Arap ülkeleri,Meksika, Singapur,Mısır,AVrupa'da birçok ülke'ye ürün satıyor.
Tüm bunlara karşın cirosunu yeterli bulmuyorum.
Borsada işlem gören topu topu 2,738.000 lotu var.Bence bunun da çoğu yine toplu.
Yatırımcısı çok sınırlı.Tanıyan ve ilgi gösteren çok az.Şimdi şimdi Doğan Medya satılınca gözler buraya çevrildi.
Lot az olduğundan müthiş baskı var.
Evet,kar bir yerde önemli ama asıl önemli olan 16 milyon dolara bunca bağlantı,böyle devasa bir arsa üzerinde kurulu siparişe göre değişebilen imalat yapabilen böyle bir fabrikanın ederi bu mu olmalı?
Celha da geçen yıl kar geleceğini bildiklerinden 4 lere sonra bu yıl daha büyük kar geleceğini bildiklerinden 9 lara geldi..Gelelim t. kağıdına borsada beklenti alınır gerçekler satılır..bunun bi mok olmuyacağını adamlar zaten biliyorlar..Kiii bi kağıt sadece kar edincemi yükselir, ne zarar eden şirketler 5 e 10 a katladı.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...d2f2c2d8e6.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...055e049083.jpg
Ak yatırım 53 bin satmış. Ak yatırım bu hissenin yönünü belirliyor genelde. Ytd.
şimdi... bikanço iyi gelirse düşme ihtimali var mı? bence var.celha da olduğu gibi.bilanço kötü gelirse??? endex yükselince düşüyor.düşünce zaten düşüyor.şimdi soru şu bu A.K.K.ne zaman yükselecek pekii.
bu hisse bilinmeyen denkleme dönmüş durumda.