Kim gelecek uc harfliler mi...bu hisseyi ancak cin carparsa adam olur..
Printable View
Kim gelecek uc harfliler mi...bu hisseyi ancak cin carparsa adam olur..
Gözaltı maceram 2010 yılında Dardanelle başladı.. Ülker'in dardaneli satınalma durumları vardı Ve iyi prim yapmıştı.. maliyet 1'lerde iken açgözlülüğümüze geldi 2-2,40 arasından kendi çapımızda bir dünya aldık.. sonra bir haber; anlaşma olmadı ve taban taban gitmeye başladık.. 1,80 maliyetteydim ve 67 kuruşa vermek zorunda kaldım.. TMSF borçları nedeniyle sıkıntı çıkma durumu vardı.. Neyse aradan tam 1 yıl geçti , dardanele 0,60 kuruş idi... bir önceki yıl zararına satmam sonucunda elime geçen para karşılığı kadar aldım.. bu arada Esem spora da bulaşmıştım Ve iyi gidiyorduk ... Dardanel yine yaklaşık 1 yıl 0,6- 1,10 aralığında gitti geldi.. bir ara bi yükseldi ve 1,80 den verdim.. bu arada Esem'de çöküş başlamıştı.. ordan gelen parayı da bu eşşeğe gömdüm....bugün bi bakayım dedim, dardanel 2,25 olmuş.. nerden bulaştık şu eşeğe
İyi alım oldu bugün neden acep? Yinede 0,24 kalkmadı.
Burada uzun zamandır bekleyen bizlerin ESEM ile bütünleştiği kesin. Elimizdeki hisseleri zararına satmayacağımız da kesin. E artık iş bizi mutlu etmeye kalıyor.
Aynen
NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK;NE ELBİSELER GÖRDÜM İÇİNDE İNSAN YOK.
ESEM çok uzun yıllar sonra yukarıya doğru hareketler yaparsa bunun devamının geleceğini düşünüyorum. Altından ne çıkar iyi haberler mi gelir yoksa 18.07.2017 taraihindeki mahkemeye kadar çakma operasyonu mu olur onuda kestiremiyorum..ytd
Dün ve bugün 150 bin lottan fazla fazla işlem oldu. 38-39 bin TL'lik işlem. Oysaki bu kadarı lotu 5 yıl önce ortalama 3,5 TL ile almış olan birinin 525 bin TL para vermesi gerekiyordu. Yani kısaca cebinde sağlam parası olan biri tahtaya girse silip sürürür. Bakalım yarın alıma devam edilecek mi? ytd