bu yabancı ne kutsal bir canlıymış yav..
Printable View
bu yabancı ne kutsal bir canlıymış yav..
enerjisa HALK a arz ediliyor.. yani halktan para toplanıp şirketin daha da büyümesi hedefleniyor... olayın özet budur...
Bilen de konuşuyor bilmeyende konuşuyor. Halka arzdan alanın ve ilk tavan ya da duruma göre 2. tavanda çıkanın ben zarar ettiğini görmedim duymadım. herkes emir verebilir herkes verdiği emir karşılığında payına düşen senedi alır sana verdi bana vermedi olmaz yeterki yarın saat 18:00 a kadar emir girin.
he he daha da buyuyecek onun için acılıyor san sen bunları. mesela bundan onceki şirketleri teknosa aşagıda bak bakalım 6 senede buyumuş mu? yatırımcının parası ne olmuş. ozsemayesi halen - de. yada carrefoura bak yada babaları sahole bak endexin çıkışında ne yapmış.
https://i.hizliresim.com/QVBnPv.png
Abd davasi ne zaman , karar ne zaman ve bu ne zaman işlem görecek ..Bu zamanlama mühim olabilir ..
SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Her şirketin hikayesi başka. 6 sene önce bana sorsan daha çok gideri vae derdim. Ancak piyasa doygunluğa ulaştı, bimeksler, best buy'lar kepenk kapattı. Gold iflas etti. Vatan ve birkaç firma kaldı. Teknosa'da ya kepenki indirecekti ha da küçülecekti. Sonunda mağazaları azaltmaya karar verdiler. Sonuçta bu da hiaseye yansıdı. Tam tersi olsa, Media Markt dayanamasa, TR'den çıkmaya karar verse bu kez bu iş Teknosa'ya yarayabilir, sen de bu yazıyı yazmak zorunda kalmazdın. Kimse biz baticaz diye iş kurmaz, ama pek çok kişi batar. Ticaretin özü bu. [emoji41]
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi