http://fs5.directupload.net/images/170522/o2o2cbd5.jpg
Printable View
3,31 desteği attık rstgele bugün benim günüm oldu resmen kağıtlarım şov yapıyor:)
Bu tahtada hisse toplandığına asla inanmıyorum...Zira hisse zaten şirket sahiplerini elinde... Onlar istemedikçe tahtayı kimse bir yere bence götüremezler... Kademelere bol-bol yazıp doldur boşalt yapıyorlar... Birileri tarafından tahtada gerçekten mal alınsaydı bu işlem hacmiyle iki tavan yapabilirdi diye düşünüyorum. Uzun vadede iyi olsa da kısa vadede çok fazla iyimser değilim...
Dilerim herkesin beklentileri gerçekleşir diyorum...:yes:
Hissenin günlük en tepe noktasından kapanışı sabah yukardan açılış sonrası umarım geri dönüşün sinyali olmaz...
Bu gün ki performansı yarında göstermesi dileğiyle ortaklara iyi akşamlar, bol kazançlar :yes: diliyorum.
Bu arada topiğin duayenlerinden değerli kardeşim "Fıght Clup" böyle bir günde nerelerde merak ettim...:yes:
Burkay abi sabah yazdım okumadın beni yine:) burdayım abi ama artık fazla yazmıyorum, valla bende yoruldum😂
Burkay allah askına sayfayı doldurma sessız kal , heryerde aynı şeyi yapıyorsun artık rahatsz edıcı oluyor , kendı kendıne bıseyyler yazıyorsun hısse cıkıncada yine kendı kendıne ben sabah surdanda almıstm surdna vereym bilmem ne sıktın valla. Sorsak derki hısselerımın yarısıyla vedalastm yarısı duruyor sabah gitse derki acılısta surdan aldm felan fılan , sıktın artık , hısseyle alakan yok hacmı görmüyorsun kendını mutlu edecek yer arıyorsun.