niye başladığı yere gelsin ağzından da iyi bir temenni çıksa güzel olmaz mı?
Printable View
niye başladığı yere gelsin ağzından da iyi bir temenni çıksa güzel olmaz mı?
İyi olur tabi bende isterim ama iyi olmasını gerektirecek hiçbir şey yok bu açıklamada Karsan bu ihalede finale kalanlardan ama taksi ihalesinde de finale kalmıştı alamadı bu anlaşmada ihale alınırsa geçerli olacak iş modeli diye başlıyor ihale karsana kalırsa arabaları beraber üretiriz kanka demiş kalmazsa bı cacık yok yani satış kademelerine bir bak 2-3 milyon var her kademede akşama bu kağıt 2.07-2.08 kişisel görüşüm ytd
dön dur dönek kağıt.
gelmeye niyetlendi bu kagit arefeyi gosterirde hic bayram yasatmaz 10 kez bu haber fiyatlandi zaten hep ayni terane yuzde 5 10 arasi gider geri gelir asil su tesvikler aciklansa nr yapacagi belli olur bu ihale haberleri bayatladi artik
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaslar 3 5 twiter maymunu var bu kagitta sadece onlar kazaniyo adamlar aksamdan pazarliyo satacagi yeri alim yeri olarak gosteriyo muritleride atliyolar dongu boyle devam ediyo
sonra muritler aglamaya basliyo hocam ne yaptin diye adam 5 saat ortada yok aksama cevap geliyor ben verdim arkadaslar kar gordummu veririm demedim mi size niye vermediniz bana aglamayin verseydiniz diye da..ak geciyor