Sn. alikemal
acaba yazdıklarımı okuyan varmı?takip ediliyormuyum diye düşünme sakın.
(Valla billa, 3 dakkada yazabildiklerim bunlar... Yemin ederim normal bir insanı, bu siyasetçiler katil eder.)
tüm duygularımı yazıya döküyorsunuz.:wave:
Printable View
Sn. alikemal
acaba yazdıklarımı okuyan varmı?takip ediliyormuyum diye düşünme sakın.
(Valla billa, 3 dakkada yazabildiklerim bunlar... Yemin ederim normal bir insanı, bu siyasetçiler katil eder.)
tüm duygularımı yazıya döküyorsunuz.:wave:
Ben her yazıyı ilgiyle okuyorum...eminim okuyan çoktur.
MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu aralar yine bi İstanbul yapmam gerekiyor.
Benim istanbuldaki kooperatif evim için, 1 Ay kadar önce gitmiştim, 1 gece kalmak zorunda kalmıştım yinede işlerim hallolmamıştı.
Güzel bir gezi olmuştu, istanbulu hiç özlemedim ama kadıköydeki kalabalığın içine girmek hoşuma gitti.
Bu seferde tahminen 3 gün falan kalmam gerekecek. Bizim hırsız kooperatif, bi sürü yasadışı şeyler yapmış, hesabı tüm üyelere ödetiyor. Üyeler içinde birde çete kurup, avukat tutmuşlar. baş kaldıranı sindiriyorlar. Geçen gittiğimde tahminimin yarısı kadar para aldılar. Bu sefer kaç para kaptıracağız bakalım.
Tamda havaların soğuyup, yağmurların başladığı dönem.
En sevmediğim iş ise otelde kalmak. İş icabı Türkiyenin pek çok yerinde, pek çok lüks yada otantik otelde kaldım. Hiç birini sevemedim.
Şimdi biraz haber okuyayım.
Bakalım, bizim kralla ABD başkanı, suudi kralından, şantajla milyarları kapabilmişmi.?
İlk haberlere bakınca, trump para sözü almış gibi, ama bizim hükümetle damadında henüz sinyal yok, şu an el ovuşturma aşamasında.
trump: suud prensi süper adam filan demiş. Ama abd meclisi kral yargılansın diye baskı yapıyormuş. Tabi abd yüzyılların profesyoneli, şantaj yapmayı, adam yumuşatmayı filan ezbere biliyorlar. iyi polis, kötü polis olayına girmişler.
Bizimkilerse, her şeyi açıklarız tehditlerinde hala. Görünürde ne iyi polis var ne kötü polis, sadece şark kurnazı bakkal var.
alicemal abinin topikle alakalı yoksa mühim değil
bugun edindiğim bilgiye göre
starbaks kahve zincir ceo su howard schultz bi hovardalık edip
görevden istifa
bu şu demek oluyo bizde amerikanyada pek çok yerde seçimde seçilme davasına aday olan birey
halka hizmet hakka hizmet deyip
görevden istife ve sade vatandaş olarak şansını deniyomuş
seçimde trump karşısına rakip çıkçağmış
zannımca hiç şansı yok
ayrıca bu şahıs vatandaşı olmasada gitmiş israilde askerlik hizmetide yapmış bu dedikodu ekşisözlük ten
bakalım seçimden ne çıkçak
tramp mı schultz mu
yav sen git seçim için yıllık 100 milyon dolar kazancı terk et
olacak iş mi bu şimdi
bu kısım mühim
yoksa amerikada sistem var
herkes idare eder
yıllar evveli her kuralı aşarım kurnazım diyen bi mudur vardı kulakları çınlasın dedikoduyu hiç sevmem ben kudret ti bunun adı
yazemde arkamdan konuşuyo denmesin
öte dünyadada hesap var
bu çok akıllı ya
Amerika gezisi
bar da almış eline bira bardağını bahçe çit i dışı bira çekiyo
garson gir içeri diyo
yürü ya sana ne
bekle polisi arıyom
tamam abi gerek yok hemen içeri geçiyom bende
böyle sistem olan yerde zate başgan maşgan ihtiyaçta yok
sembolik
yani velhasılı
çit üstü ve dışı yasak
çit içi yasal
öyle beşiktaştaki gibi bi yerde masalar bi yerde nargile kaşınan sokak köpeği sigara izmariti yere salla
kız oğlanın kucakta mayhoş nahoş işin ucu başı belli değil
yok öyle
batı öyle değil
disiplin nizam intizam sadrazam
sonuncusu yanlış oldu galiba, pardon
burda yazarın verme istediği
mesaj şu aslen yok
hiçbi motor kimse organizasyon ya da örgüt
gazı sonuna dek yiyemez
bunu da açıklayamam ilişkilendirin bulun
nası ben 25 sene evvelki olayla başganlığı ilişkilendirdim
referential integrity yav
yazı uzun olduysa affet alicemal abi
Moruk, yazı uzun değilde anlaması zor. Okuyunca hap gibi okunan yazı yazmak lazım. Bende beceremiyorum ya!
Her yazılanın üstünden 2 kere geçip düzeltmek gerekiyor.
Bu arada ben bütün radikallere vuruyorum.
Zorba, Hırsız dincisinede, Zorba, hırsız Atatürkçü sünede.
Ne dine vururum, ne Atatürk'e.
Ama hırsızlığını din ve Atatürk'le gizleyene vururum.
Yani taraf değilim... Kendi kapasitem ölçüsünde, doğruluğu, adaleti, eşitliği savunurum.
Hırsız ve zorba gördümmü deliririm.
Herhangi bir Hırsız siyasetçiyi koruyandanda uzak dururum.
Benim gözümde tüm partiler hırsız dolu. Aradaki fark, bazısı eğitimsiz hırsız, bazısı eğitimli hırsız.
Sora "ben seni bilmiyodum, bizden sanıyodum, ne arıza çıktın sen ya?"deme ha.!!! :28::wu::cool: