Macera aramak gibi bir derdim yok zaten. Sadece beyin jimnastiği yapıyorum. 6 yıldır her türlü badireyi atlatmışken şimdi bu aşamada al sat yapacak kadar kafayı yemedim.
BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Macera aramak gibi bir derdim yok zaten. Sadece beyin jimnastiği yapıyorum. 6 yıldır her türlü badireyi atlatmışken şimdi bu aşamada al sat yapacak kadar kafayı yemedim.
BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu ********lere acaip uyuz oluyorum ama takaslara bakınca %90 karlı işlem yapıyorlar.Yukarı giderken en büyük engel bunlar oluyo inanılmaz 20--30 k ya kadar satış yapıyorlar ve ilerlemeyi engelliyorlar ve her defasında aşağıdan azar azar geri koyuyorlar ,bunlara bu fırsatı her dseferinde veren tahta yapıcının....:halay::halay::halay:
Mesela dün maliyete bakın neredeyse 50₺
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...50cc13cde4.jpg
Patronun sürekli baskısını biliyorlar ve bunu kullanıp yaşan haber gaz imar sürecinin belirsizliğini kullanıp doldur boşalt yapıyorlar. Nasıl demişti sözcüsü ; lot arttırıyor cici çocuklar.... A131ciciler....
yalanlarına kanıp yüksekten almazsan sorun yok imar çıkınca arsa değerini bulacak bunlar da oyunlarını oynayamayacak artık
Sent from my iPhone using Tapatalk
Eger gedik ve a1 karşılıklı bacak değilse. Ki muratli olmadığını söylüyordu. A1 e para veren gedik ve ekibi. Gedikte de para gani ki dağıtıyor himmet yapar gibi. Zaten tahtaya istediği fiyatı gösteren de gedik ve şürekası. Eger gedik bu imarin sonunda para kazanacagini biliyorsa bol keseden dağıtması normal. Ama ne tesadüf ki a1 gedik bu hareketlerine para kazanmasına ragmen otuzbir çekip duruyor. O kısmı anlamak da zorlaniyorum sadece.
Benim de anlamadığım bunlar neden sürekli yabancı robota mak geçmekle uğraşıyorlar yoksa bıyıklı yabancı robot mu. Birde bu kartal ilçe belediye haberi herkes tarafından duyuldu hoş resmi sitede hala gündem açıklanmadı ama arayıp öğrenenler net olarak bu ay gündem de olamayacağını başkanın olur vermesine bağlı marta kaldığını biliyor. O zaman satan da sattığına gore yabancı takası 60 binlere gelmişken artık yukarı sürmek aylık haftalık güzel bir kapanış yapsalar iyi olmazmi.
Arkadaşlar doğru bende çok büyük miktarda lot yoktu o yüzden tahtacı izin verdi... büyük lot gelirse orasını bilemem
Redmi Note 4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kademelerhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...93bf335343.jpg
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yabancı robot maşaallah tahtayı bırakmıyor bir de satanlar terse dönerse çok ilginç şeyler olabilir.