Sodaş ayrı bir şirket alkim çatısı altında deyil ancak parasını verip şirketi satın alır bünyesine katar
SM-A205F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Sodaş ayrı bir şirket alkim çatısı altında deyil ancak parasını verip şirketi satın alır bünyesine katar
SM-A205F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Selamlar,
Alkim i önümüzdeki 4-5 yıl boyunca her ay düzenli alımlar ile biriktirmeyi düşünüyorum. Yorumlarınız ne olur?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Benim mantigim yatay durumlarda sizin mantik gecerli diyor.onun haricinde trend yukari ise her ay duzenli almanin bir esprisi yok....hisse yataydayda toplanir...yukselis trendinde ise kademeli satilir....kisaca 10-14 tl arasi toplamis olman gerekirdi...hisse yukselis trendinde surekli maliyeti yukari cekmek ne kadar mantikli...dususe gecincede yuksek maliyetle yakalanacaksin..
Sayın Rex,
Elbette hisse ucuzken almak doğru olandır. Hisse şuan yükseliş trendinde olabilir. Hatta şuan yükseliş trendinde olmayan uzun vade hisse neredeyse yok.
Fakat benim stratejim 4-5 yıl toplayıp, sonra beklemek. Bu süre zarfında bir çok kez yükseliş ve düşüs trendine girecektir. Uzun vade düşündüğüm için hissenin o ay olan trendine takılmıyorum.
Asıl önemli olan alkim i 10 yıl sonra nerede gördüğümüz.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kısa vadede sayın rex e katılıyorum,hisse 14-16 bandında toplandı ve piyasa coskusunun yanında fabrika beklentisinin gerçekleşeceği haberiyle,biraz da alka kağıt tavanları ile 20 üstüne taşıdı kendini, şimdi de piyasa düzeltmesi ile 17-19 lira bandında yeni zemin kazandı,bu saatten sonra burdan toplanır mi,uzun vadeli karlılığını belli bir yüzde de arttıracağı için toplanır bence şişik balon bir hisse değil önceki sayfalarda gelecek 2 senenin projeksiyonu gayet güzel yapılmış
Değil Sn. yak, neden iddia ediyorsunuz. Sodaş halka açık olarak kurulmuş bir şirkettir, açın KAP'tan ortaklık yapısına bakın, Alkim'in hakim ortaklarının payı vardır ve yönetimdedir ancak Kora Holding'in ya hiç yoktur yada %5 ten azdır. Diğer kısmında yer alan halka açık pay %52,59 dır. Sn. Serdardm79'un belirttiği gibi çağrı yapar, satmak isteyen diğer ortakların paylarını satın alır, o başka.
niye gündemimize Soda Sanayi sokuyorsunuz ki
fiyati uzaya cikmis
Bist bile açıkılma istemis fiyat hareketlerinden dolayı.