yatirimciiliskileri@qua.com.tr adresine gönderdiğim e posta ya cevap alamıyorum .yatırımcı ilişkileri telefon numarasıda aranmıyor.Yatirimci ilişkilerini hiç arayan oldu mu arkadaşlar?
Printable View
yatirimciiliskileri@qua.com.tr adresine gönderdiğim e posta ya cevap alamıyorum .yatırımcı ilişkileri telefon numarasıda aranmıyor.Yatirimci ilişkilerini hiç arayan oldu mu arkadaşlar?
Destek yatırım tutarının belli tutarına verilir ve belli şeyleri kapsar.Lütfen ytb yazın arama motoruna ve okuyun.İzahnamede kapasite 3 kata çıkacak denmiş,siz fabrikayı gördünüz mü?Söke 45 dk gidebilirsiniz.
Şirketin sitesine ondan yönlendirdim sizi.Beni orası bağlar.Siz avukatsanız ben de 20 yıldır bu piyasadayım.Duygularla iş yapmadım.Yatırım yaparken patron önemli bana o güveni verdi.Şimdi bekliyorum,izliyorum.Bence siz de her konuda ön yargılı olmayın,peşin niyet okumayın ve fırsat verin.Eğer içinize sinmiyorsa ikna edilme peşinde koşmayın.Tahta orda,şirketler orda.
Ytd.
Syg.
Patron çekirdekten yetişme, disiplinli, çalışma azmi ve girişimciliği yüksek seviyede olan birisi. Firmasının iyi yerlere gelmesi kaçınılmaz.
Mi Note 10 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Daha dün halka arz olmuş şirket, "patron tahtasına sahip çıksın hisse geri alımı yapsın" deniyor. Şaka mı bu?
Biri de bedelliyle bedelsizi birbirine karıştırmış "sözleşmede bedelli sermaye artışı yapılmayacak yazıyor" diyor.
Arkadaşlar bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın. Ben kendim buraya bilgi almaya giriyorum ama çoğunlukla boş laftan başka şey bulamıyorum. Bir daha da bu başlığa girmem.