Maşallah Zagor'umuz taş gibi. Bu açılışa tınlamadı.
Printable View
Maşallah Zagor'umuz taş gibi. Bu açılışa tınlamadı.
Sırf meraktan geri alim gunune kadar beklemeye karar verdim. Ilk defa boyle biseye sahit oluyorum bakalim ne yapacaklar.
SM-A605F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Geri alım gününe kadar böyle mantara bağlarsa 1,60-1,61 civarı;
Herkes de 1,63’den geri verirse, bir nevi halka arz iptal olmuş olur.
Öncesinde de hisseler Ziraat’in idi sonrasında da.
33 günlük süre dolmadan fiyat en azından 1,63 üzerine gelmeli bence.
Ben de bekliyorum en kötü mevduat faizi kadar getiri elde edip 1,63’den geri satarız.
Geri alım günü ayın kaçı biliyormusunuz
ZRGYO da bugünün 1.60 alıcısı A1 Capital ama günün sonuna doğru Ziraat Yatırım da alıcı tarafına geçebilir! dünde satıcılı başlayıp alıcılı kapatmıştı!
https://i.hizliresim.com/q7vrczg.PNG
evet tahta açıldığından beri satış ağırlıklı işlem gördü ama taşıyamayacak olanlardan taşıyacak olan gerçek sahibi Ziraat Yatırıma geçti ve geçmeye de devam ediyor! geri alım gününe kadar elbet hareketlenecektir! 1.63 den iade etmek isteyenler tahtadan satma fırsatını elde edecektir diye düşünmekteyim! ytd,
Ona bakma şu anda tahtayı sürecek olanlar tahtaya bakmıyor. Ziraatbyatırım kendimi alıyor birilerimi zirqat yatırımdan alıyor. Satanların tamamı küçük yatırımcı benim gibi 3 tavancısı var tek tavancısı var 10 tavancısı var önce tek tavancılar gitti sonra 2 sonra 3 sırayla tüm tavancılarınki alınacak ve kağıt dağınıklıktan çıkıp toplu hale gelecek