Beklenen kap lar düşsün o zaman destek direnç nasıl geçiliyor tüm borsa alemı izlesın ,, film daha başlamadı gibi geliyor bana ,, şirket beklenen adımları atsın yeterlı !!!!,tahtacı ağırdan aldıkça yükü artar ,artık kendı bilir !!!
Beklenen kap lar düşsün o zaman destek direnç nasıl geçiliyor tüm borsa alemı izlesın ,, film daha başlamadı gibi geliyor bana ,, şirket beklenen adımları atsın yeterlı !!!!,tahtacı ağırdan aldıkça yükü artar ,artık kendı bilir !!!
Şöyle diyeyim sayın ortağım Bi burda çok eskiyi eskiden teknik olarak çok al sat yaptım kazandım ı kazandık ama büyük para yapamadık sonra bunu temelle harmanlayınca ciddi oranda kazançlarınız oldu buralara gelmek kolay olmadı ama emin ol sabırlı ve temel olarak doğru hisseyi alıp doğru yerde attığında ve bunu 5 hissede yaptığında tahmin edemeyeceğin rakamlara gelirsin 5 sene önce kekom la benim de öyle anlı şanlı paramız yoktu o jantsa da ben durdo para yaptık sonrada farklı farklı hisselerde yaptık sonra o gesnda ben smrtg ve yeo ve kontr yaptım umarım sen ve burdaki birçok arkadaş benden dah fazla kazanıp finansal özgürlüğünü elde edersiniz herkese hayırlı kazançlar
dostum bızım yaptıklarımıza bazılarının hayalı bıle erişemez,bakmayın gerı planda kalıp yav he he dediğimize,,,kazanıyorsak sıkıntı yok onemlı olan bu mecrada kazanabılmek..hısse nette keko takıp edılebılecek nadır kişilerdendır,,selamlar..ben biraz ayran gönulluyumdur konar gecerım daha ıyısını bulursam durmam..:kahkah:..bol kazançlar..
Sdttr Tatgd parsn alkim oyakc hepsinin hikayesi var bu Tar kağıtlar bulmak önemli ama bunlardan bazıları ii prim yaptı zaten ama hepsinde bir hikaye mevcut hisse seçerken hikayesi ve şirketin sahibi benim için herşeyden daha önemli
Bu hisseleri örnek verirken yanlış anlaşılmasın bu hisseler bende yok bugün yükseldikleri için yazdım ama hepsi hakkında altını dolduran sebepler var biliyorum bunların dışında başk birçok hisse var gıda ileri dönemlerde en önemli konulardan biri olacak keza enerji aynısı