Nasılsın kwon kardeşim.Ara ara bakıyorum hissenet e .
Printable View
Arkadaşlar dediğiniz gibi güzel kazandım.Arsalar almıştım bildiğiniz üzere yenilerini ekledim ve bazısını müteahhide ikisinı de kendim yapacağım .Birisi yeni başladı.Benim insaatda1 aya başlar
Arkadaşlar borsa kötü olur diye paraların çoğunu çekip inşaat için demir çimento tuğla asansör elektrik su malzemelerine bağladım.Havuzlu 10 dairelik bir projelik yer almistim ağustos ayında oraya da başlayacağım ocakta
Ama borsada risk iştahı yine geri geldi.Arkadaslar borsayı gerçekten özledim.Bir miktar ile devam ediyorum ama bu beni kesmiyor .Nasipse şu inşaatlar bitsin daireler satılsın borsaya taze para getireceğim.Insaatlardan dükkanları satmayacagim.Tarla olan arsaları ise hiç satmayacagim.Ama projelerden çıkacak dairelerden satıp 10 milyon tl borsaya para getireceğim ölmezsek inşallah.Insallah 1.5 yıl içinde bu hedefime ulaşmak istiyorum.
Diyelim ki ilk satılan dairelerin paraları ile borsada iyi kazandım, bu kazandığımı saymayacagim.Sadece TL olarak sıcak para olarak 10 milyon getireceğim inşallah.
O kadar çok izahname baktık ki son zamanlarda yanlış hatırlıyor olabilirim 6 aylık kar konusu,kusura bakmayın.
Redmi 7A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi