Arkadaşlar aklıma takılanı buradan sorayım.
Mesela ben ing menkul'den işlem yapıyorum.
Diyelim ki bu gidişatta banka patladı.
Elimdeki hisselerin akıbeti ne olur?
"politikada hiçbir şey kazayla olmaz. olmuşsa, öyle planlanmıştır."
Printable View
Arkadaşlar aklıma takılanı buradan sorayım.
Mesela ben ing menkul'den işlem yapıyorum.
Diyelim ki bu gidişatta banka patladı.
Elimdeki hisselerin akıbeti ne olur?
"politikada hiçbir şey kazayla olmaz. olmuşsa, öyle planlanmıştır."
tahvil aylık da tobo kırılımı var.
https://i.hizliresim.com/9wrsfha.png
Sokak gösterileri başlamış... Hükümetin arzusu gerçekleşiyor... Bu millet vitaminsiz... Hükümet doların yükselmesinide sokakta gösterilerine vs bağlar, 3 ay sonra sade AKP'li doları sokağa çıkanlar yükseltti diye hatırlar :)
Dolarda malsız kalan, malını kaptıran, borsa rallisini kaçıran sokağa dökülmüş :) Boşkurt hadi sokağa yavrum :)
daha geçen hafta düşürmüş faizi; üstüne 1 haftadır onca laf etmişler faiz karşıtı.. şöyle savaş açtık böyle bilmemne yaptık... geçin o yüzden faiz arttırma ihtimalini.. o sıfır...
daha üstüne bir de aralıkta indirecekti ama bu kadar sopa yedikten sonra onu iptal edebilirler olsa olsa...
bir de işte yok BAE'den para gelecek yok Patagonya'yla milyar dolarlık swap anlaşması bilemedin Karadeniz'den yeni petrol keşfi vs vs gibi "sözel müdahaleler" yapılacaktır...
faizi arttırmadan bunlarla idare etmeye çalışacaklar... olduğu kadar olmadığı kader diyecekler... daha fazla konuşmazlarsa aslında buralarda stabilize olabilir bir süre ama susmuyorlar da; sorun orda... yine çıkacak faiz sebep enflasyon sonuç, bağımsız MB sevmiyoruz, moodys de kimmiş vs vs efelenecekler, yine gazlayacak bu sefer...
Elindeki hisselere hiç bişi olmaz..
Şirket batmadığı sürece..(hissesine sahip olduğun şirket)
Çalıştığın aracı kurumda nakit paran varsa kurum batarsa o zaman başka..
Ama hisse alarak şirkete ortak oluyorsun..Aracı kurum..İsmi üzerinde ARACI..
Başka da bir fonksiyonu yok..
Rahat ol..