Dost olduklarını bilmiyordum.
Aynı sektörde faaliyet gösteren rakipler değiller mi?
Printable View
Kim kime 12 milyon $ verir?
Hem de ipotek , teminat almadan?
Hala oyun olduğunu düşünüyorum.
M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Umarım alacaklı şirket inşallah KZ nun kalan hisselerinin tamına el koyar.
Şirketin defter değeri 162 milyon görünüyor. Kemal Zorlunun payına ne kadar düşer ki.
Şimdi böyle bakınca yeniden değerleme yapılmasının sebebi bu olabilir mi diyor insan.
Şirketin tamamı defter değeri 160 milyon demek başka 1.6 milyar demek başka.
Şirket yönetimi şeffaf olmadıkça biz daha çok fikir jimnastiği yaparız böyle.
Şirkete bu konularla ilgili bir takım sorular gönderdim bakalım nasıl cevap verecek Berna Hanım.
Umarım ciddi ciddi cevap verir
Dolar bazlı grafik bakarsak 2021 Mart ayında 49 lirayı gordugunde şu anki fiyatının dolar bazlı 4 katı bir fiyatı vardı 100 milyon dolar iken de halka arz yaptı. Kemal'in 12 milyondan fazla doları var.. mesele o değil yukardan verdiğini aşağıdan yerine koymak istiyor, diye anlıyorum ben . Yanlışmiyim
M2003J15SC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben sana şirketin vereceği cevabı önceden vereyim, iki şekilde sonuçlanacak
İlki atılan maile cevap verilmeyecek benim attiklarim gibi
İkincisinde ise şirketle ilgili tüm bildirim ve bilgiler kap ta bildirilmiştir, yönetim kurulundan ilave bilgi bildirilmediği den dolayi başkaca bilgi veremiyoruz , kap ları takip edin lütfen
Aldığın cevapları karşılaştır, bir kaç kelime farklı olacak ama sonuç aynı olur muhtemel [emoji2]
Bence tahtacıyı izleyip gidişatı tahmin edebiliriz. Dün 23,50 üstü mal satması yakın zamanda senedin yukarı yapmayacağını gösteriyor. Tahtacı en azından sattığını geri yerine koyuncaya kadar, götürmeyecektir. Kendi düşüncemdir. Ama borsanın gerçeğidir.
Dünkü takas https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...ee3e69bd5d.jpg
Bugünkü takas gördüğün gibi gedik malın çoğunu geri almış ky yi dökmüşhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...872c86d769.jpg