Ayrıca ben nakit temettü vereceğini de sanmıyorum nakit temettü yerine bedelsiz verir %50~100 arasında Bi bedelsiz açıklar diye düşünüyorum zaten nakit temettü de vermesin
Printable View
Ayrıca ben nakit temettü vereceğini de sanmıyorum nakit temettü yerine bedelsiz verir %50~100 arasında Bi bedelsiz açıklar diye düşünüyorum zaten nakit temettü de vermesin
Alışta bekleyen lot 71
Satışta bekleyen lot473
Hisseyi öldürdüler
Doyumsuz insanların katkılarıyla 277 milyon karı beğenmemişler satıyorlar bide 400 milyon kar bekleyen hıyarlar var yazıyorlar yok 400 bekliyordum da zaten onların amacı böyle yüksek rakamlar yazıp yatırımcıyı gereğinden fazla beklentiye sokup ardından hayal kırıklığı yaşatmak değilmiydi
Ben astoruma gidiyorum kalın sağlıcakla ne zaman 29 üstüne atar o zaman gelirim
https://www.linkpicture.com/q/Screen...308_172558.jpg
Bunu buraya attım ki hisseye kim kan doğuruyor göresiniz hani 32 33 hedef fiyat veren vardıya hisseyi halka da arz etmişti alın ne şekil baskı kuruyor görün
Şirketin sene başında öz sermayesi 200 civarı üstüne 277 milyon kar yapmış iyinin ötesinde bir yıllık kar bence şimdi eg kığ pis diyorlar şimdi güzel bir disbiritörlük anlaşması süper olur karlılığı arttırıcı Bi hamle bekliyorum mesela BOSE nin disbiritörlük veya başka Bi disbiritörlük