sen nerden baktın da nuh çimentonun borcu yoktur diyorsun anlamadım. 1 milyar 750 milyon borcu var şirketin.tabiki olumsuz etkilenecek
Printable View
sanayi ve teknoloji bakanı 2030 yılına kadar 150 yazılım şirn ardyazılımın 2030 da en az 3 milyar dolar değere ulaşacağı kanaatindeyim.ketinin en az 100 tanesinin değeri 1 milyar dolar olacak demiş. benim öngörüm 2030 da ardyz en az 3 milyar dolar değere ulaşacaktır.hayal mahsülü bir öngörüdür dikkate almayın derim
Borcu olmayandan kastim,yazarken de ifade etmişim zaten net nakit pozisyonunda olan yani Net Borcu eksi de olmasini kastettim.Sizin dediğiniz toplam borç kısmı..Benim bahsettiğim NET BORÇ..
https://i.hizliresim.com/3b95t2u.jpg
SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sn Bigppint,
Yukardaki paylaşımınız icin teşekkür ederim.
Net nakitte olan şirketler yani kasasında borcundan daha fazla nakit bulunduran sirketler negatif etkilenecek şeklinde bir açıklamaya deginmissiniz.Aslinda bu yukarda verdiğim Nuhcm ornegiyle birebir örtüşüyor.Onlarda net borcu ekside yani elinde borcundan çok nakit bulunduran bir sirket.Bu açıklamaya göre olumsuz etkilenmesi bu duruma bağlı belkide?
SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sert yükselişlerden sonra çok iyi gidiyor şirket. Bu seviyelerin altına gitmeye niyeti yok sanki. Bu hafta 50 üzerinde kapanış iyi olur.