yazmayı unuttuğum yurt dışında bulunan arkadaşlar için de sordum bilmiyorum dedi ben de en yekili yer konsolosluklar ve elçilikler dedim olabilir dedi
Printable View
yazmayı unuttuğum yurt dışında bulunan arkadaşlar için de sordum bilmiyorum dedi ben de en yekili yer konsolosluklar ve elçilikler dedim olabilir dedi
Sayın dilekçe sahibi elinizdeki hisse senetleri hesap edilerek müflis şirketin %0.005 ine ortak oldugunuz tespit edilmistir
Bu nedenle çeşitli sebeplerle 1 milyon$ alacakli olan abcde ltd. Sti nin ortak olmaniz nedeni ile uzerinize düşen borc xxx kadardır ödeme emri adresinize ayrica bildirilecektir.
Derlerse korkarim
erolgabakci ülkemizde olmaz denilen bir durum yok bu zamana kadar bankayı basında takip ettik gider kar zarar alıcı satıcı ihale hangisi yapıldı ki durup duruken bankanın zararına ortaksın diyeçekler bu ortama bizi davet edip paylaşılmadı amim için av aradı iç hukuk bitsin öyle dedim o da iflas masasına uzlaşma heyeti olarak katılmak istedik kabul edilmedik dedi ahime muracat eden avukatlar
iç hukuk bitmiştir dedi tabi ne kadar geçerli onu hukukcular bilir ve cuma günü başvurdum. 300 küsürüncu sırayı verdiler
içra dairesinde dosyası olanlar iyi bilir alacaklı ve ya borçlu ol. dosyaya içra koymak için harcını yatırırsın haciz ve ya gelirinden kesinti yapılmasını istersin ilk alaçaklı almaya başlar ikinci ,ücüncü ......örnegin yirminci alacaklılar sıraya konulur sıra gelirse mal
ını ve parasını alırsın yani kalırsa alırsın başta basında söyledikleri gibi kalırsa ödenir diyorlar bu sistemi söylüyolardı. bu icra dosyaları için yapılan bir kural kalırsa alırsın........
1.iflas müdürlüğüne
istanbul
alacaklı: Sarı çizmeli mehmet ağa t.c. 1234567
hesap no: Tr1234567 müflis asya katılım bankası a.ş.
Iflas tarihi: 16.11.2017
açıklama: Banka asya tmsf kontrolüne ğeçtikten sonra devlet bankası ststüsünde oldugundan saygınlık ve marka degerikazandığından dolayı banka hissesi aldım.ekte sundugum belgede anlaşılacağı üzere müflis asya bankası katılım a.ş. Den 123xmaliyetin = 123.tl hisse aldığımdan 123. tl. alacagım vardır.
Gereğinin yapılmasını saygılarımla arz ederim
adres:............................................ ............ S.ç. Mehmet ağa
1.sok ist. ...........................Tlf. 12345
buna ek olarak nufuzcuzdanı fotokopisi ve 51.70 tl banka harçı.
not başvuru sıranızı dekonta yazıyorlar evrakların alındıgına dahıl belge yerine ğeçiyor. ayrıca ileride o numara ile uyaptan takip edersiniz demişler bazı arkadaşlara
Sn alicingifeli asya hissedarı olduğunuza dair bir belge sundunuz mu yoksa sadece beyan mi ettiniz? Belge sundu iseniz bunu nerden tedarik ettiniz? Vakıfbank a hangi isimle harç yatırdınız? Teşekkürler
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
merhaba Tolstoyforever aracı kurumdan hisse adetini ve maliyetini gösteren belgeyi tastikli bir şekilde alıp vakıfbankın harç hesabı var orayada 51.70 krş yatırıyorsun. tabi kapsamlı bir dilekçe ile mür. yapıyorsun
harç hesabı.bana verilen hesap TR75 0001 5001 5800 7299 4428 83