na hah hah haaaaa !...:kahkah:
2a ve 2b çok güzel olmuş...Bayıldım...Bu arada tebrik ederim, gayet güzel bir analiz ve bakış açısı...Burada çok sık yazmanızı beklerim üstadım...
Printable View
na hah hah haaaaa !...:kahkah:
2a ve 2b çok güzel olmuş...Bayıldım...Bu arada tebrik ederim, gayet güzel bir analiz ve bakış açısı...Burada çok sık yazmanızı beklerim üstadım...
Sn Yetkisiz, oldukça değerli bir mesaj, teşekkürler.
Kaliforniya solucanlarını sanırım ayrıca tutuyorsunuz, benim aklımda şu soru var. 10.000 tane solucanı bahçeye serbest bıraksam ve onlar doğal denge içerisinde hem yese, hem gübresini çıkartsa hem de ürese bahçeye etkisi nasıl olur acaba? Benim aklıma yatıyor bu ama deneyemedik kendi bahçemizde henüz.
BES konusunda da BES'e getirilen eleştirileri okuyunca birçok kişinin sistemi anlamadığını düşünüyorum, bu konuda Atilla Yeşilada'yı dinlemeyi tavsiye ederim.
Şu sıralar en İyi fon seçimi nedir BES'de
En ıyısı uzun vade..altın fon..dolar ve Eurobont fonlar..zaten beş uzun vade bırıkımler ıcın ...kumbara ..öyle bugün alayım kaç tl kazandım degıl...
Soru bu aralar BES te ne önerirsiniz? Ben de bu aralar riski en az olan likit fon dedim.,faizlerin yükseliş trendinde olduğu bu tur dönemlerde uzun vadeli faize dayalı enstrümanların ana paradan kaybettirme ihtimali var.
Ayrıca Bes te salt mevduat diye bir şey yok, soru bes le alakalı .