Adiler bitirdiler bizleri iki kuruşumiza goz diktiler gerekirse 2 yıl bekleyecegim satmayacagim
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Adiler bitirdiler bizleri iki kuruşumiza goz diktiler gerekirse 2 yıl bekleyecegim satmayacagim
Aynı düşüncedeyim sizden benimde farkım yok malesef çok zararım var
%30 zarardayim beytullah ve bugra kardesim hemde kisa bizamanda yaptim bu zarari !!! Belki bi yukari vurur bi ara 3 ve 2.5 ta yaptigi hareketleri bidaha k.y yakalamak icin 2.00 veya 1.90lari deneyecktir diye dusunuykrm mioazin tavan yaptigi gunler ve %10 ciktigi gunler sadece mal dagitmak icin yaptigi apacik meydanda!!! Allah yardimcisi olsun herkesin!!! Hepinize saygilar yatirim tavsiyesi degildir
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bende yüzde 40 zarardayım inşalalh denerde satıp kurtuluruz.
Gecmis olsun,saglik olsun beytullah kardesim, yalniz zanetmiyorm o 2.50leri bidaha gorsun 2 ve 1.90lar gibi geliyo bana ama bende kararsizim ne yapacagi belli olmaz bol sans!!!! Y.t.d
Bende aynı düşüncedeyim 2.20 veya 2.30 gibileri deneyeceğini düşünüyorum o aralara gelirse satacağım
alışa geldiler baya akşam yarına bir şekıl olur
Harbimi !!!!! 5'ede gidermi?? Yada 10?? Hadi bide hedef ver bize kardesim!!! Ama 5 ten asagi kabul etmez bizim topic haberin olsun!!!!