Bu uzun burunda şakşakçı tayfasından galiba :kahkah: kağıt 2.84ten bodoslama 2.40 inmiş şimdi biraz palazlanmiş diye hemen uzun burnunu sokuyor :kahkah:
Printable View
Bu Meydan okuma 2:53 lere geldiği içinmi geçen hafta 2:80 di geçen yıl 3:45 ti ondan önce 4:50 idi vs.vs.vs.burada bir çok sorun var en büyüğüde güven sorunu beyler sırf geçen yılı şunu arzedeceğiz bunu arzedeceğizle geçirdi BIST malum rallideyken tabiki halka arzları,bilançoları doğru yapmayı,yatırımcılarına nezaketi becerseler şu borsada örnek olsa isteriz ancak Karnesi geçmişte hiç iyi olmadı yarını bilmiyorum.Lehte ve aleyhte görüşler birbirine meydan okumak yerine anlamaya çalışmalı Rabbım ömür verdikçe buradayız tabiki Sayın Uzunburun.
Hissenin güven kazanması için sahiplerinin güven tesis edecek açıklamalar ve davranışlar içine girmesi lazım. Ancak bu durumda yükseliş olur, yeni yatırımcı gelir.
YTD
Siz alacağınız zamanı bilmesseniz ben ve benim gibiler sizin nazarında şak şak cıda olur spek maşası da. Bu yükseliş devam edecektir. Nokta... Y.t.d.
Yanlis istikamettesin vartolu 3 un uzerinde olman gerekiyordu
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hadi ben uzuncuyum peki sen necisin :kahkah: sakın şakşakcıyım deme :kahkah:
Son yükselişten sonra buraya zıplayan vertuzedelerden olmayasın :kahkah:
Yoksa senindemi burnundan kaptılar :kahkah:
Dışarıdan burayı izleyen ky'ya tavsiyemdir ; almayın bu paçavrayı kardeşim almayın..gidin piyango bileti alın daha iyi :)
Vertuu gibi 5-10 kağıt var şimdi onlarıda yazardimda yeri degil,bu tip kagitlara bulaşmayin...piyasa zaten pamuk ipligine bağlı.
Endeks 70 bin vertu 3 lira
Endeks rekor kırdı vertu 2.20 civariydi..
Bundan daha iyi örnek olmaz.