kesinlikle haklısınız. burada teselli noktamız şu, her ne kadar 2023 yılı için faiz artışı sinyali gelse de enflasyon faktörü altını besleyen önemli faktörlerden biridir. az önce ekotürkte Selçuk hocaya kulak verdim. o da şu anki düşüşün kısa süreceği kanısında olduğunu ve bir süre 1830 ile 1740 onz arasında gitgel yaptıktan sonra yukarı devam edebileceğini düşündüğünü söyledi. kendi adıma altın olsun hsyf olsun, bu zor ortamda rahat uyuyabilmek için azar azar şansımı deniyor, düşüşlere yakalanma ihtimaline karşı cephaneyi çok yüksek tutuyorum. şu an altın ve hsyf pozisyonum, sadece yüzde 30. gerisi aslanlar gibi ppf ve kısa vadeli kira sertifikası gibi yerlerde hazır asker olarak bekliyor. zaman zaman artışa gitsem de en ufak düşüş emaresinde kaçışa geçiyorum. tıpkı salı günü gibi hisse fonumun yarısını sattığım gibi. aslında tümünü satmam lazımmış ta ne olur ne olmaz diye azar azar bırakıp olası yükselişlerde keşke hepsini satmasaydım dememek için birazcık bırakıyorum ama sorun yok. 1350'lere doğru yaklaşırsa hafiften ateşe başlarım. gelmezse 1440'lara doğru trent değişirse giriş yaparım falan. altın onz da 1750 civarına yaklaşırsa hafiften yeni alım yaparım ya da 1830 üzerine yerleşirse alırım falan. amacım fonlarda treyt yapmak değil, olası düşüşlerden korunmak. zaten salı günü ben düşecek gibiyim havasındaydı borsa ve sürpriz yok. bol kazançlar ve iyi hafta sonları dileğiyle