Yermiş ... o yüzden mi tv'de hiç bir siyasi rakibin karşısına çıkmıyor... promptersiz görelim ... gemi var gemicik var ...
Printable View
Yermiş ... o yüzden mi tv'de hiç bir siyasi rakibin karşısına çıkmıyor... promptersiz görelim ... gemi var gemicik var ...
Onlar biliyorda Muhalefet bilmiyor mu? Eğer bilmiyorsa dükkanı kapatıp gitsinler..Millet şark kurnazıdır ...Sofra da ekmek azalınca anında ağız değiştirirler....Stockholm sendromunda ki kemik oy bir anda çözülmez ama bu oranda max 25 dir...
Ben Trend e bakarım...Macd aşağı kesmiş rsi da aşırı alımdan aşağıya dönmüşduruda....Ne yapsalar Trend yukarı dönmez...Muhalefetin söylemleri düşüşü hızlandırır....
Adam kazanacağını görse yarın seçime gider....
https://www.youtube.com/watch?v=6i0E1GA5fwo
Saçı sakalı ağarmış adam..
Hangi soruların sorulacağı..
Hangi sıra ile..
Kimin soracağı ..
Hepsi yayın öncesinden belli iken..
Belki en kolay soru da bu iken..
Dili dönüp de AKP nin hayvan hakları hakkında ki yasa ne oldu diyecek..
Kalbimi yumuşatan insanlar hayvanlar (o esnada ya dinden mi girsem..hadisden mi...yok yok en iyisi türkler ve hayvan sevgisinden mi dalsam konuya diye düşünüyor belli..yoksa mevlana ile mi bir örnek versem..hmm) bi türlü soruya giremiyor
RTE dayanamayıp allah allah diyor..
Şimdi bu adama RTE ..git Sedat Peker i bul..Bulduğun yerde de döv öyle gel dese..Peki efendim diyip koşarak odadan çıkar..
Hani cem yılmaz espirisi gibi..
Buradan vana gidilecek dese emredersiniz uçağa gerek yok ben giderim (o arada helikopter taklidi yapıyor)...modu.
Rahmetli dedemi anımsatıyor....Ninem rahmetli olunca annem baba gel biraz bizde kal dedi ve dedemi eve getirdi...Rahmetli durdu durdu birden sen benim kızım değilsin dedi seni anan başkasından yapmıştı deyince bizde biran da :kahkah: kayış kpptu...Bu da İstanbulu kaybedince aynı psikolojiye girmiş...:oleyo:
1 puan diye banka banka koşturmak mı, sadece şu hareketlerden 1-2 sini başarmak mı?
Bangır bangır 6.90 dan dönüşte, alıp tutan sadece 3,5 ayda %27.5 kazandı.
Veya tersten okuyalım, dolarda tuttuğumuz kısım hariç, %27.5 totalde fakirleştik. Mal, mülk, maaş, geleceğimiz...
Üstelik son hareket DXY %3 değer kaybederken, yani tüm dünya paralarına karşı düşerken bu oldu. Doların kendi %4-5 enflasyonunu hiç saymıyorum bile...
Kontrollü olarak fakirleştirme, erozyona maruz bırakmayla karşı karşıyayız...nerede tutarsanız tutun parayı bundan kaçış yok. Sadece ana büyük çıkışı yakalayan altıncılar muhtemelen bu denklemin dışında..
https://www.tradingview.com/x/o4vYkgpu/
Dün Reisimizin arkasinda, 09.05 de durmuş birsaat varmiş...
20 senede ** 2 ayyaş *** dan nerelere geldik....
Bi 20 sene sonra faiz enflasyon olayinida çözeriz evelallah...
Ondan sonra Marsa yolculuk
SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
TCMB/Kavcıoğlu: 2021 yılının ilk çeyreğindeki büyüme ve büyümenin bileşenleri Nisan Enflasyon Raporumuzdaki görünümle uyumlu gerçekleşti,İktisadi faaliyet güçlü ve trendinin üzerindeki seyrini sürdürdü
TCMB/Kavcıoğlu: Halihazırda ihracattaki güçlü artış eğiliminin, altın ithalatındaki belirgin gerilemenin ve bireysel kredilerdeki yavaşlamanın dış dengede beklenen iyileşmeyi desteklemesini bekliyoruz
TCMB/Kavcıoğlu: Halihazırda ihracattaki güçlü artış eğiliminin, altın ithalatındaki belirgin gerilemenin ve bireysel kredilerdeki yavaşlamanın dış dengede beklenen iyileşmeyi desteklemesini bekliyoruz
TCMB/Kavcıoğlu: Son dönemde aşılamaya dair olumlu gelişmeler, turizm başta olmak üzere salgından olumsuz etkilenen sektörlerde iktisadi faaliyetin normale dönmesine ve cari dengedeki süregelen iyileşmeye önemli ölçüde katkıda bulunacaktır
TCMB/Kavcıoğlu: Ekonominin yeniden dengelenmesini sağlayacak ılımlı bir iç talep ve kredi büyümesi sağlanması için sıkı para politikası duruşu gerekiyor