sevgililer gününe özel güzel reklam. Deri çeketler tek gitmez heralde.
Acemşah üstadın dediği gibi ceket için gelen ayakkabıyı da yanında götürür dayanamazz.
Printable View
sevgililer gününe özel güzel reklam. Deri çeketler tek gitmez heralde.
Acemşah üstadın dediği gibi ceket için gelen ayakkabıyı da yanında götürür dayanamazz.
5.18 500 yazdım versin
LG-H870 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teknik gecmiyorum 😬 Cürütüyor ama akilla yaklasin ümit ve dileklerle degil diyorum
Aslında olması gereken şey. Derimod marka gücü ve tanınırlığı olan bir şirket. 200 milyonun üstünde ciro sadece konfeksiyonun var. Ayakkabı satışları cironun %60larına ulaşmış. Konfoksiyon ve pazarlama şirketlerinin birleşmesi yönünde beklentimiz var. O zaman ciro 400 lere ulaşır. Bu da benzer şirket Mavi'ye göre yaklaşık 5te bir ciro. Mavi'nin piyasa değeri 2,9 milyar civarında. Derimod'un şu anki değeri 80 milyon civarında. Bu uçurum mutlaka kapanmalı. beşte biri bırakın onda biri piyasa değeri bile olsa bu piyasa değerine ulaşması için fiyatın 50 tl olması lazım. Durum bu.
Ama işte borsa burası . Spek ve patron bir olacak ta hisseyi götürecek.
Derimod borsada olmasaydı ve bugün halka arz yapmaya kalksaydı şu verilerle kaçtan halka arz olurdu? Olay bu. Bunun cevabını veren kendinden emin olur ve fiyatı kafasında belirler.
Ben bu hafta düzeltme bekliyorum testere bıçakları açıldı .Gidiyor diye atlayan düşüyor diye satan bir testere.Endeks rahatlama dan dişliler devam
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.