Bunlar boyle iste toplasip toplasip geliyolar bi gun batikadam diger gun volbos ixir mixir siber dr bunlar ayni fabrikanin civatalari. Al birini vur otekine
PLK-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Bunlar boyle iste toplasip toplasip geliyolar bi gun batikadam diger gun volbos ixir mixir siber dr bunlar ayni fabrikanin civatalari. Al birini vur otekine
zararda olan küçük yatırımcının üzerinden ekmek yemeyi ne çok seversiniz!!!
Drtusss olmus siber :)
Çağrı olayı da bitti bu s.s. neden hala hisseyi baskılıyor yorumu olan varmı. Hisse toplama gibi bir niyeti de yok almak isteyene hisse bile veriyor.
Sayın yönetim doktor yalan yanlış yazıyordu. Hatta yazdı ve sanırım gitti. Yakında yeni isimle gelir. Mümkünse bu duruma izin vermemenizi rica ediyorum. Arkadaşlar fesihte yokum ama bende bu durumu destekliyorum. Sayın frecell1998 arkadaşa çok tesekkür ediyorum.
Ve şunu ilave edeyim arkana umutsarı beyi almaya çalışıyorsun ama yemezler. Umut bey karakterli bir insandır. Sizin gibi yatırımcı düşmanı değil. Bana foxhunter derler ham yaparım adamı. Neyin ne olduğunun farkındayız. Burda sen hem hisseyi itibarsızlaştırmak için elinden geleni yap hemde Umut beyi bu işe katmaya çalış. Biliyorumki bir çok ky zaten Umut beyle görüşmüş ve tanışmıştır.Meseleri başka yere çekmeyelim lütfen yoksa az önce yasaklattırdığın insanlar gibi benide yasaklarlar. Ben terbiyemle yazayımda sende anla.