Pastadan gördüklerinizi paylaşirsaniz memnun oluruz.
Lenovo A7020a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Pastadan gördüklerinizi paylaşirsaniz memnun oluruz.
Kağıdı sıkanın da ağalar olduğunu düşündüğüm için ümüğünü sıkana kadar iyi bir haber vermezlerse şaşırmam. İşlem hacmi iyice düştü . Bu kadar hacimsiz günde 1,653 ağırlıklı ortalama ile de 40.478 adet açığa satış yapılmış. Çok saçma tahta yapıyorlar. Sabırla beklemeye devam
http://www.hisse.net/topluluk/showth...=1#post1877996
haftalık hisse yarışmamızda kurallara uygun 3 hisse seçin
bir hafta yarışalım.
KAR PAYI
2017 yılı için 2018 yılında yapılacak genel kurul toplantısından asgari 21 gün önce
belirlenip kamuya açıklanarak şirket internet sitemizde ilan edilecektir.
GENTAŞ GENEL METAL
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Yönetim Kurulu genel kurul tarihinden 21 gün önce karar alır
genel kurul bu karara uyma konusunda serbesttir
genel kurul tarihi bu günlerde açıklanır
2017 de
16 MART .... genel kurul tarihi açıklaması (2016 yılı için)
31 MART .... yönetim kurulu kar payı dağıtım açıklaması
25 NİSAN.... genel kurul
gentaşın adını çiftlikbank olarak değişsinler malum patronlar çiftlik gibi idare ediyor hemde kucuk yatırımcıyı tokatlıyorlar.alttan topla iyi bilançoyla birlikte boşalt diğer çeyrek az karla baskı kur yenıden alttan topla.
GENTS malesef yatırım kağıdı olmadığını geçte olsa anladım. Gents dipten alınıp %5-15 karı görüp çıkılıp tekrar alım için fırsat kollanacak sağlam kagitlardan biridir. Artık düştükçe kademeli alıp 40 gün daha bekleyeceğiz.
Bana gore 1.62 destek noktası. Buraları aşağı kırmadımi problem gözükmüyor. Artık kendine asagi ya da yukari bir yön çizmeli. Çok sıkıştı hisse. Ytd
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.