bilgilendirme yapan tüm arkadaşlar sonsuz teşekkürler. Firma Yönetimi de üç Kağıt yapmadan güzel bir bilanço göndermesi temennisiyle 4 gözle bekliyoruz bilançoyu YTD
Printable View
bilgilendirme yapan tüm arkadaşlar sonsuz teşekkürler. Firma Yönetimi de üç Kağıt yapmadan güzel bir bilanço göndermesi temennisiyle 4 gözle bekliyoruz bilançoyu YTD
12 bin ton ne demek biz boşuna hisse senedi almışız
2 tane tır alsakta şirketin nakliye işine girsek dahamı çok kazanırız acaba
kendimi taşıyorki başkasınamı taşıttırıyorki
Teşekkürler bu arada az çok yaşımızda ortaya çıktı. 😀 Valla hiç bir şey beklemiyorum sadece gerçek bilançoyu göndersinler kimse önünde duramaz. İstedikleri kadar oynasınlar. Mutlaka fark edilir ve ederini mutlaka bulur. Hele bu piyasada f/k ların havalarda uçuştuğu hisseleri görünce daha önceden dediğiniz gibi 100-200 lotluk marjlar da işlem hacimlerine düşeceğimiz günleri inşallah görürüz. Ölmez sağ olursak bu günleri anmak dileği ile. YTD
Sayın gameover46@ firma yönetimi iyi bir bilanço gönderirmi göndermezmi orasını bilemem o işlerin durumuna bağlı , ancak üç kağıt yapcaklarına ihtimal vermiyorum nedeni şu bu hisseye girmeden önce yönetim kurulunuda inceledim kimler neyin nesiler güvenilir insanlarmıdır diye ,bizim son numara evlat İstanbul Bilgi üniversitesinde okuyor iki yıl önce onu kaydetirirken rektörle tanışmak istedim az önce çıktı dediler bir kaç saniye önce deyince uzaktanda olsa görebilirimdiye dışarı çıktım tanışmak için oradaki öğrencilere sordum şu yürüyen adam dediler şaşırdım gidip tanışmak istedim son derece alçak gönüllü tek başına rahatca böyle yürdüğünüze göre hiç bir sıkıntısı olmayan öğrencileri tarafından sevilen öz güven dolu bir insansınız dedim ,teşekkür etti tek başına yürüyerek okuldan ayrıldı gitti (bizim üniversite yıllarında rektörü görsek te saldırsak diye ve onlarında köşe bucak bakkaldan borcu yüzünden kaçan yoksullar gibi sessiz sedasız ortadan kaybolmaları geldi ,kötü günlerdi biribirimizi yiyorduk adeta)
ismini sordum Ege YAZGAN dedi tanıştığımıza memnun oldum ,o yoluna ben yoluma ayrıldık ,sonra bir gün baktım boolumberg tv de konuk ,daha sonraları başka kanallardada finans bilgileriyle kendisini dinleme fırsatım oldu hepsi bu bende bıraktığı izlenim son derece olmluydu ,daha sonra Acsel i incelediğimde onunda yönetim kurulunda olduğunu görünce güvenim artmadı dersem yalan olur ,işte bu kısada olsa tanıma olayından kaynaklanan bir güven koskoca rektör kariyeerindeki bir adamın hile hurda işlerine tevessül edeceğini düşünemiyorum.tabi bu benim görüşüm asla yatırım tavsiyesi değil
https://mba.bilgi.edu.tr/tr/kadro/ege-yazgan/
https://www.bilgi.edu.tr/tr/universi...rektorlerimiz/
İnşallah sayın Horosanlı👏👏👏👏 Düşük bir ciro gelirse zihnimin alamayacağı tek nokta 8.400 ton kapasite ile 2019 son çeyrekte 14 milyon TL üzeri( 5.95 dolar kapanışlı rakam )ve 10 Ocak 2020 sonrası 12.000 ton kapasite ile 1.Çeyrek sonu 6.500 Dolar kapanışı ile elde edilecek ciro rakamı hayal kırıklığı yaratmasın başka birşey istemiyorum YTD. Maşallah okusun çocuklarımız aynen bende de var bir sıpa üniversite 3. sınıf.
Arkadaşlar güzel bilgiler veriyorsunuz, sağolun. Tarafıma ihtiyaç kalmıyor. Uzun zamandır ilk defa defans yapıyorum. :)