Bu kadar kafayı takmayın arkadaşlar parayı park edecek yerler zaten sınırlı bizde park edeceğimiz yerlerden birine park etmişiz ! Şöyle bir bakın etrafınıza yanlış yere park edenler bile umutlu sevinçli onlardan ders alın biraz
Printable View
Bu kadar kafayı takmayın arkadaşlar parayı park edecek yerler zaten sınırlı bizde park edeceğimiz yerlerden birine park etmişiz ! Şöyle bir bakın etrafınıza yanlış yere park edenler bile umutlu sevinçli onlardan ders alın biraz
Seçimden önce doları 6,20 nin altında tutmayı başarabilirlerse İstanbulu binali kazanır çünkü küskün 1 buçuk milyon akp li sandığa gitmeye ikna olur demiştim ama dolar 6 yı bile aşağı kırdı artık çoğu akp li küskünde kriz algısı falan kalmadı ve kalmayacak. Bizde kriz göstergesi dolardır diğer herşey hikaye kalır... O yüzden bu şekilde seçimin galibi bence belli oldu hadi hepimize geçmiş olsun
Böyle bir rezillik yok şu tabloda doviz mevduatcıyı tokatlıyorlar akılları sıra ama bunun bedeleri rezerv erimesi ve itibar kaybı bu işten tek karlı çıkan yabancı yatırımcı dövizini alıp gidiyor
USDTRY - SAATLIK -
5.95 onemli.
[IMG]https://i.resimyukle.xyz/b2dLJJ.png[/IMG]
Bu adamlar bir canbaz her şapkadan bir tavşan çıkarıyorlar artık ben de iman etmeye başladım... Ama merkez satıyor, ama bir şeyler buluyorlar..
Sonuç olarak ne yapıp edip doları kontrol etmeyi başarabiliyorlar.
Boşuna demiyorum Nobel ödülünü bunlar almalı diye