Bizim sene için primetimeda reklam ver bu kağıt 400 lira olcak de, arkasında dünya var, apple talip olsun densin yine yükselmez yine pozitif yansımaz. Bu kadar ****** kağıt yoktur.
Ytd.
Printable View
manukyan yönetimindeki işyatırır işfinansı görmedi.***şimdi sıra işgyo da gibi..iştiraklerdeki el**değişim çok önem arz ediyor.bakalım sonunda neler olacak**.halkın emaneti bankada iştiraklerde neler oluyor.neden baskılı beleş fiyatlı hisse el değişimleri .**çok önemli..izleyenler çoğalıyor konuşulanlar çoğalıyor neler oluyor kim bunlar nasıl organize oldular.işfinasta nasıl azınlık hissedar olundu.sıradaki işgyo mu..işsandıksal ve chp neler düşünüyor bu el değişimler ve dolaylı yeni işbank grup ortaklıkları için**kim bu yeni iştiraklwer üzerinden ortaklar..**nerden çıktı kim karar aldı uyguluyor ..*
http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/1...dustu-40832735
bu haberlerin de mi bizim senede bir faydası olmaz mı
umut fakirin ekmeği...ytd
bunu yazana kadar 1.13 düşmüş bile
yuh..
Konut probleminin salt nedeni yüksek faiz değil diye düşünüyorum. Bir kere arz fazlası, bilhassa İstanbul'da çok fena. Ülkede istikrar yok ve ben paramı neden betona gömeyim. Yatırımlık ev alma işi mazide kaldı. Kiralar 3 kuruş. hadi aldın diyelim, boş tut, ranta yatır. Nereye yatırıyorsun? Aidatlar kira gibi. 5 ay aidat ödesen evi yarı fiyatına satıyorum diye ortaya çıkıyorsun. Eli soran fiyattan önce aidat soruyor.
Paramı tabiki kafeste tutarım, bir de bu zamanda bir çoğu adam gibi iş yapmayan müteahhit için neden borçlanayım.
En kral inşaat şirketi bile illa çakıyor bir yerlerden.
Gidip maketten de daire alınmaz artık. İnanlar İnşaat mağdurlarını görüyoruz. Kat mülkiyeti tapusu görmeden kılımı kıpırdatmam.
Yoksa böyle kıyak yaılacak da gyolar kıpırdamayacak.
Abbas yolcu mu değil mi belli değil, ohal var, demokrasi gitti diyorlar, neden beotna gömer parayı insan milyon tl.
seni aldığım güne lanet olsun. neden düşersin be ********. kaç gündür düştüğün yetmedi mi abv senin gibi şirketin
İ tarman ölmeden bu kağıt gitmez. Banvit te böyleydi, adam öldü, yunan ortağa sattılar, bir anda 10 misli yükseldi. Tarmanın bursa çimentoda yaptığına bakın. Bolu da yaptığına bakın. Burada da topluyor gizli gizli, ölene kadar da toplar, kağıt bir yere gitmez.
bir kaç gyo da hareketlenme var
bizim kağıda etkisi olur mu...ytd