Endekste yarina nasil olcak bakalım...birde o sürpriz yapmaz ınsaallah...gerci gidecek kağıt gidiyor dünya batmazsa...y.t.d...
Printable View
Endekste yarina nasil olcak bakalım...birde o sürpriz yapmaz ınsaallah...gerci gidecek kağıt gidiyor dünya batmazsa...y.t.d...
Bugün de hacim düşük. Msgyo yatırımcısının görece akıllı yatırımcı olduğunu düşünüyorum. Satan az. Spek. psikolojiye oynuyor ama nereye kadar. Kar yapmış bölünecek hisseyi neden ucuzdan spek. vereyim ? O düşürdükçe maliyet düşürüyorum. Varsa bana vereceği ucuz kağıt bekliyorum. :)
Asla YTD.
Yarında artı yaparsa dip çalışması bitiyor diyebiliriz...bakalim nereye kadar zıplatacaklar...sirketin bir proje haberi kağıdı 12 leri tekrar test ettirir...bu sene boş geçmez ınsaallah...sonucta bir ton para var...kasada ...y.t.d...
13 nisan kadar inşallah iyi yerler gelir ve Mayis başında da bedelsizi verirler
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Haydi Bismillahirrahmanirrahim....Bereketli olur insaallah
Galiba patron dükkanı kapatacak...batti galiba ya da parayı alip kacti....3 ay yatayda kal endeks 110 bin altında bile 10 üstü ol...simdi bedelsizde var temettude var..asagiya vur...kim inanır...y.t.d...
Destekler 6.40 ve 6.21 umarım çalışır.
Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kim aldı bu ********lerin hisselerini. Geri alamadık diye kafayı yedi. *****n a...na kadar yolun var. Bizdede sabîr.