Aklin yolu bir kardesim
Trollugun anlami yok.
20 faizle bu dolarin 4 altinda enflasyonun 10 seviyesinde olmasi lazımdı.
Rakamlar ortada.
Dün 1 kavun orta boy kavun bildigin 1 tane 12 tl tuttu. Sozun bittigi yer
Printable View
Bana hesap sorma demiyorum. Tutarlıysan önce HDP yi seçime sokanlardan hesap sor sonra bana gel diyorum. Burada mesele onlardan hesap sormaktan kaçınıyor olman.
Bak seninle aynı fikirde ve fakat kendi içinde tutarlı olan meteposta var. O hem iktidardan hesap soruyor hem benden. Onunla tartışıyorum.
Ama sen iktidara yalamalık yaparken, benden hesap sormaya kalkıyorsun. Öyle olmaz bebeğim..
önce tutarlı ol. Adam ol. Sonra hesap sorarsın.
Tamam mı? önce tutarlı olacaksın. Samimi olacaksın.
Akp den hesap soracaksın.. sonra bana gel..
Nuri sevgen yazmış
Hedefe ulaşıldı
"Bundan sonra ne yapacağız?" sorusuna cevabım:
Uzun pozisyonları kapatıp karı cebe koyup beklemek lazım şeklinde...
Zira kırmızı renkli düşen trend çok zorlu bir seviye. Geçip geçilmediği netleşmeden birşey yapmamak gerek
Pabucumun tutarsız DR u,
HDP Erdoğan ın törenine davet edilmiş mi bir araştır bakalım..
😂
recep erdoğanın en büyük şansı medya üzerinden rakiplerine abuk salvolar savurması ve rakiplerinin cevap hakkını engellemesi..medyaya baskı ile başarıyorlar bunu..
zaten kendisi tek başına rakipleriyle ekranda tartışamadı..
söylediği bir sürü saçma şeye kafa sallayan muhabir ve sunucuların karşısında halkı kutuplaştırdı..yıllardır sürdüğü için başarılı oldu bu taktikler..
yani adam "15 sene önce ülkede buzdolabı fırın mı vardı ?" diye sorabilmiş birisi. karşısındaki muhabir bu saçma ifadeye hiç bir şey söyleyemedi.
ülkenin geldiği durum bu.. faizlerin %20 olduğu ortamda, 500 milyar dolar dış borçla doların 4.50 civarında olmasını başarı olarak gören bir kitle ile de destekleniyor..
SEÇİME 5 SENE VAR...Güçlü TÜRKİYE,güçlü kabineye ve BAŞKANA emanet...Ülkem tercihini yaptı..
boşuna enerji sarfetmenin anlamı yok...4 sene sonraya bırakmak lazım bu siyasi hazımsızlığı...
seçime 5 sene varmış...
kim biliyor 5 sene olduğunu ??
belki 1 sene sonra bir kez daha olacak..
ülkede yanlış giden işlerin konuşulmasına tahammül edemiyorlar..
asıl hazımsızlık budur..
bunlar ülkede yalanların hakim olmasını istiyorlar.. hem medyanın kontrolu hemde insanların sindirilmesi yoluyla..
ama gerçekler açık.. ben bu gerçeklere göre işlem yapıyorum.. 500 milyar dolar borç.. rasyonel olmayan keyfi yönetim.. yüksek israf..
isteyen hukumetin topluma söylediği yalanlara göre işlem yapabilir..