Aranızdayım arkadaşlar
Printable View
Aranızdayım arkadaşlar
SİLVER-CAN SORU/CEVAP KÖŞESİ
SORU:
-Abi, Ekonomi partneriniz Sn. İnhibitor, size bir soru sordu. Siz ona cevap vermediniz, sebebini de şöyle açıkladınız; Bu sorunun cevabından tüm SİLVER-CAN takımı yararlansın, onların da haberi olsun, forumda yayınlayacağım dediniz.
CEVAP:
-Evet, dedim. Çünkü güzel bir soruydu, cevabını herkes bilsin istedim.
SORU:
-Geçen ki gibi olmasın abi, hani 5 lira hakkında meraklanmıştık, ardından cevabınız; Aşk ve Mavi dizisiyle ilgili çıkmıştı.
CEVAP:
-Bu sefer ki öyle değil. Fazla meraklandırmadan konuya geçeyim; Sn. İnhibitor özel mesaj ile sordu, dedi ki, çözümü pazarlama ile birleşmede buluyorsunuz, oysa birleşme patronlar için ekonomik kayıptır. Niçin bu çarkı kaybetmek istesinler diye sordu. Güzel bir soruydu. Cevabı şöyle arkadaşlar;
-Sn. İnhibitor; Sizin dediğiniz gibi, pazarlama ile birleşince mutlaka patronların ceplerine daha az para girecek, öyle olunca da para kendi cepleri yerine, şirketin kasasında kalacak. Buraya kadar patronun ciddi zararı var, hem fikiriz. Fakat bundan sonrası çok önemli. Görelim sonrasını; Böylece birleşmeyle şirket yüksek karlar açıklamaya başlayacak, çünkü giderler kısılmış, şirkete yatırımcı güveni gelmiş, bankalar ve yatırım fonları tarafından şirketin kredibilitesi artmış, şirket kurumsallık ilkesiyle her yönüyle sınıf atlamış olacaktır. Ardından kısa bir süre içinde, şirketin piyasa değeri ciddi yükselmeye başlayacak, yükseldikçe de hissedarların portföyleri değer kazanacaktır. İlk başlangıçta patron için kayıp olan bedel, zamanla yüksek kazançlara dönüşecektir. Çünkü patron demek, baş hissedar demek olduğundan, hissenin piyasa değeri arttıkça en fazla kazanç patronun olacaktır. Birleşme ile kaybettikleri aylık 10-15 bin TL harçlıkların yerini Milyon TL kazançlar alacaktır. Eğer süreci yönetmede şahsımızdan destek almak isterlerse, her zaman olduğu gibi göreve hazır olduğumuzu beyan etmek isterim.
Bugünün netleri
SatıcılarımıZ
1nci Ata 100.500
2nci Deniz 100.000
3ncü Ziraat 77.320
Alıcılarımız
İş 153.000
Vakıf 59.000
Burada büyük üstadlar var ben sadece sizleri okuyacağım , yalnız takas saklamayı imkanı olanlar günlük paylaşsa güzel olur, birilerinin toplayıp toplamadığını takip ederiz...:cool:
teşekkürler dostum bunun gibi birçok oran var...ben bunların daha önemli olduğunu düşünüyorum...
borsada değerini bulamayan o kadar hisse var ki, bunlara odaklanmak zamanımızı kaybettirir..
silvr için demiyorum bunları, çünkü silvr sanırım kopmaya yakın gibi...ytd
2,40 alışta kalan 175.000 lot yarın için + ihtimalini kuvvetlendirdi, bu satış haberi korkuyu fazlaca köpürttü sanki, hedef küçülmedi sadece gecikti kanımca..
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...422da5cc17.jpg
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.