Bu iş tamam halay basına bekliyoruz [emoji8] güzel haberler yakındır inş herkes haberi okusun bence
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Bu iş tamam halay basına bekliyoruz [emoji8] güzel haberler yakındır inş herkes haberi okusun bence
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Stratejik ortaklığın kısa vadede çok büyük bir etkisi olmaz. Ama uzuuuuunnnn vade de iyidir.
Son gunlerde ki hızlı düşüşün sebebi de bu haber olabilir.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ortaklık kesin olacak orta vadede ben Altınyıldızın ilk hali gibi görüyorum o zamanlar 5 tl lerden çıkmıştım 85 tl yi gördü.Hayırlısı orta ve uzunda iyi kazançlar olacak.
ytd.
Altınyıldız arsa muhabbetti vardı ozaman hatta o arsaya avm yapıldı çok farklı konular
Bu durumda Dünya gazetesinde çıkan haber yalan oluyor demek ki. 5.50 tlye yaklaşmıştı o haberle ve beklentiyle.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dunya gazetesi aslinda tam yalan degil ama spekulaturlerin para karsiligi yaptirdigi haber.haberin tam okursaniz konusalan rakam 250 300 milyon konusuluyor ama son yillarda hic satis olmadi diyor.alici satici arasinda ucurum oldugina diyor.burdada ayni diyor.yani patron 300 isterken yabanci 150 veriyor atiyorum.nedense kimse koskaca cumleyi gormedi gormek istemedi..uzin vadede gerceklesirse keremc ye katiliyorum.cagri olamayacak ama hisse fiyati uzinda guzel olur.fakat yarin bu haberi olumlumu olumsuzmu kullanirlar bilemem.mantiken olumsuz..hakkimizda hayirlisi
LG-H818 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu zihniyetin ortaklık yapacağını veya bu zihniyetle ortaklık yapacak birisi olduğunu şahsen düşünmüyorum.bunlar aynı bizim gibi yatırımcı arıyorlar ver parayı gerisine karışma her şeyi ben yaparım.inşallah yanılırım.