Yatirim/ilaç borsa performansi ayrışıyor. Fix'in tuzağı bu :)
Printable View
Yatirim/ilaç borsa performansi ayrışıyor. Fix'in tuzağı bu :)
Evet balon cemaati her allengirli işi Fix'e bağlardı. Adam Meşazı alalı tam 1.5 ay oldu. Bizimki Fix'ten ziyade eski Bond filmlerindeki saf kötü kompleksli adam görüntüsü veriyor.
bir sasaya hektaşa bak bir de bunlara.evet belki onlar da belli zamanlarda süründüyor da bunların içine işlemiş.
Bugün 1 hamle daha ( %2-3).
Ne demek istiyor? ""Çak, nasılsa ben yine daha aşağı çekerim, istediğin yerden alırsın."
Ben de diyorum ki: ne yaparsan yap, papaz her zaman pilav yemez, sen de bunu unutma!
Kartal haberine hazırlık fiyatı yukarı cekelim ki aşağıya basmak.icin yer olsun hemde fazla mal kaptirmayalim gelen alıcılara bunlar işlerini bilirler.
Kartal araziden iyi haberler gelebilir,bugün de hızlı başladı,bı tavan çeker mi bakalım,asla yatırım tavsiyesi değildir.
Memleket çok berbat tüm zamanların ihracaat rakamları gelirken paralelinde ithalat rakamları da tüm zamanların diye başlayan cümleyle kurulmakta .
Dış ticaret açığı tüm zamanların rekorlarını koşarcasına kirmakta ne yaparsak yapalım kara bir delik bizi içersine doğru çekmekte önümüzde ki kış çok zor geçecek bu şimdiden belli.
Enerji ve gıda başta olmak üzere...
Allah vatandaşın yardımcısı olsun .
Yeni yönetim kurulunun fotografını koymuşlar.
BE ve FE kardeşler sevinçten havaya uçacak gibiler :) Nereden geliyorsa artık bu kadar sevinç !
https://www.eczacibasi.com.tr/tr/ecz...lulugu/yonetim