1. Çeyrek büyümesi beklentiler dahilinde Geçen yıla oranla dığı için bu seviyede makul kabul edilebilir
2 Ekonomik küçülme yıl sonunda bekleniyor 3. 4. Çeyrek te büyük bir değişim yaşanmazsa ki ben bu konuda olumlu düşünüyorum
3 Devletin istatistiklerine güvenmemek mantıklı değil Devlet bir kişi veya grup değil hepimizi kapsayan bir yapı o istatistikleri hazırlayan memurları bu şekilde itham etmek çok yanlış
4 Bu ülkeyi sevmiyorsan git kardeşim kimseyi zorla tutmuyoruz
5 işsizlik büyük bir problem aylardır insanlar İş yerlerini açmıyor istihdamın ana unsuru her zaman hizmet sektörü olmuştur bu durumun düzeltilmesi devlet politikası haline dönüştü 1 milyon yazılımcı güzel bir fikir bakalım nasıl gelişecek
6 Türkiyem ne bir Almanya ne bir Kanada ne de Amerika o ülkelerin yaptıklarıyla kıyaslamanız doğru değil ama sağlık konusunda tartışmasız onların önüne geçtik bu büyük bir artı
7 Her olumlu yazan Trol her yükselecek diyen Yandaş 80 binde 30 bin bekleyen iq su düşükler var burda ne deyim
8 piyasaya gelince 120000 zirvesini deneyecek gibi ortalamaları üzerinde kapanış lar hacimli günler yaşıyoruz hiç bir teknik analiz algı dan ve para dan güçlü değildir tezini doğruladık
9 Pozisyona göre dünya görüşü şekillendirmek nedir anlamlandiramadım iktidar gelir gider mahkeme Kadı ya mülk değildir
10 iktidarı değil muhalefeti yetersiz görüyorum her seçimde yenilmek nedir ve iktidar olmaya isteksiz muhalefet başka ülkede var mı
KALIN SAĞLICAKLA
ANE-LX2 cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.